2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Címlap Összeköltözik az Ázsia Expressz szerelmespárja

Összeköltözik az Ázsia Expressz szerelmespárja

Már három hét telt el azóta, hogy kiderült, Halastyák Fanni és szerelme, Szlépka Armand megnyerték az Ázsia Expressz idei szériáját. A páros korábban már mesélt a terveikről, és arról, mire költik majd a nyereményüket, most pedig egy újabb hírt jelentett be az egykori jégkorongozó: összeköltöznek az énekesnővel.

Mint azt már korábban a Blikk is megírta, hosszú és fordulatos küzdelem után, az Ázsia Expressz harmadik évadának győztesei végül Nemazalány és Moh, azaz Halastyák Fanni és Szlépka Armand lettek. A döntő előtti napon úgy tűnt, minden veszve, ugyanis az énekesnő és kedvese kiestek a versenyből, de Gyebnár Csekka betegsége miatt visszatérhettek az utolsó körre, amelyből ők kerültek ki nyertesként. A szerelmespár a játék során 11 millió forinttal lett gazdagabb, annak elköltéséről pedig így nyilatkoztak:

„Egy részét elosztottuk egymás között: Fanni jogosítványra fordítja, én pedig egy könyvet szeretnék kiadni, ami arról szól majd, hogy miként tudjuk irányítani az álmainkat. A többit pedig a közös terveinkre költjük: Szeretnénk venni egy autót, és egy vállalkozást is elindítani, de még ötletelünk, hogy pontosan milyet” – mesélt a terveikről Armand, aki most azt is megosztotta a követőivel az egy napig megtekinthető Instagram-sztorijában, hogy összeköltöznek a párjával.

Kiadó lakást keresünk Budapesten! Nappali+2 szoba, amerikai konyha, 300/hó a teteje. Nyilván igényes, szép, modern kecó legyen! Reméljük, megtaláljuk az igazit! – kért segítséget az álomotthon megtalálásához az egykori valóságshow-szereplő.