2023.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Orvosi utasításra tart szünetet G.w.M

Orvosi utasításra tart szünetet G.w.M

G.w.M kamerák előtt beszélt arról, mennyire rosszul volt a napokban és hogy mi miatt került kórházba. Az énekes letörten jelentette ki, hogy a turnéját is lemondta.

Mint ahogy azt megírtuk már, G.w.M nemrégiben annyira rosszul lett, hogy kórházba került és még a szeptember 22-ei fellépését is le kellett mondania. Azóta a rapper hírt adott az állapotáról, hiszen nagyon aggódtak érte a rajongók, és elmondta, hogy már az otthonában lábadozik, de még nem érzi magát százszázalékosan jól. Orvosa egy időre eltiltotta az énekléstől, amelyről a TV2 Mokkában bővebben is mesélt.

„Próbáltam titokban tartani és megoldani a problémámat. Egyik hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon rosszul érzem magam, rázott a hideg, aztán melegem volt. Azt sem tudtam, mi történt, és másnapra olyan szinten bedagadt az egész torkom, hogy azt éreztem, meg fogok fulladni. Azóta kaptam gyógyszerek rá és egyre jobban vagyok, kiengedtek a kórházból. Nem volt ilyen soha, kényszerpihenőre tettek, a turnémat le is kellett mondanom. Remélem, hogy jövő héten helyre tudom rázni magam!” – fejtette ki a rosszullétével kapcsolatban, megemlítve, hogy valószínűleg felső légúti fertőzést kapott.