2023.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Óriási botrány készül a Nyerő Páros villájában

Óriási botrány készül a Nyerő Páros villájában

Noha Kulcsár Edina és Csuti egy rossz szót sem mondott rájuk, Molnár Gusztáv és kedvese durván kibeszélte a hátuk mögött a házaspárt a Nyerő Párosban.

A nyerő Páros első kiesői Nádai Anikó és Hajmásy Péter voltak, miután mindössze egy pár, Kulcsár Edináék voksoltak rájuk. Molnár Gusztiék hatalmas fölénnyel nyerték a szimpátia szavazást, ám egy cseppet sem voltak elragadtatva Edináék döntésétől, annak ellenére, hogy sem a modell, sem Csuti nem mondott róluk semmi rosszat. Másnap durván kibeszélték őket.

– Csutiék tegnap pofára estek. Nagyon-nagyon pofára estek – kezdte Guszti.

– Nagyon pofára estek, és én ugye hallottam, hogy Peti úgy köszönt el Csutitól, hogy ‘nyerd meg’! Nekem ott esett le ez az egész történet – folytatta a felesége.

– Nem fogja! Én mindent megteszek, hogy nem fogja! – vette át a szót a férj.

– Ez végtelenül rosszul esett, meg az a mondat is nagyon rosszul esett, amikor azt mondta egy beszélgetésnél, hogy ‘neked megvolt nagy pillanatod’. Ez tök rosszul eső dolog. Ez konkrétan az volt, hogy utalt rá, hagyjál már… – panaszkodott Vivien.

– Merthogy én egy ilyen kis izé vagyok…. Most még itt az arca, de le fog esni, és nagyon dühös vagyok rá. Én azt érzem, hogy iszonyatosan magasan hordja az orrát, és ha valamire jó volt ez a tegnapi 5-1, arra, hogy kiderült ez egy irány most itt a villában, és ha ilyen felszínes vagy, az ide kevés, és remélem, hogy az ide kevés – mondta a színész.

És ez még csak a kezdet: úgy tűnik, egyre inkább kiéleződik a feszültség a két sztárpár között, amely az évad első, igazi hangos veszekedésévé növi ki magát. A pénteki rész előzeteséből ugyanis kiderül, a többiek előtt csúnyán összeszólalkozott Csuti és a Molnár házaspár: