KezdőlapCímlapÖrdög Nóra ruha nélkül mutatta meg magát egy fürdőkádban

Ördög Nóra ruha nélkül mutatta meg magát egy fürdőkádban

Ördög Nóra ruha nélkül töltött fel képet magáról a közösségi oldalára, amelyen egy hatalmas fürdőkádban ül éppen. A műsorvezetőtől nem újdonság, hogy vonzó fotót tesz közzé, de még rá tudott tenni egy lapáttal az eddigiekre.

Ördög Nóra kétgyermekes édesanyaként is fantasztikus alakkal büszkélkedhet, amelyet fotós férje, Nánási Pál gyakran meg is örökít az utókornak. Legutóbb Valentin-nap előtt dobta le a textilt a csinos műsorvezető: bugyi, illetve melltartó nélkül pózolt hálós köntöseiben, ezzel elvarázsolva a követőit. Ezúttal megint egy pikánsabb képpel érkezett az Instagram-oldalán.

Nóri és családja még tavaly szeptemberben utaztak el a Maldív-szigetekre, ahol az utolsó pár estéjüket egy luxusvillában töltötték, melynek minden szegletét be is mutatták a feliratkozóiknak a YouTube-csatornájukon. A fürdőszoba egyértelműen az egyik legimpozánsabb és legmodernebb része volt a szállásnak, a műsorvezető pedig egy eddig nem látott fotót mutatott magáról, ráadásul a fürdőkádban meztelenül elterülve! Egy biztos: akár modellnek is elmehetne a tévés.