2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Opitz Barbi feljelentést tett a rendőrségen a netre kikerült videó miatt

Opitz Barbi feljelentést tett a rendőrségen a netre kikerült videó miatt

Betartotta ígéretét Opitz Barbi, feljelentést tett a rendőrségen az internetre felkerült meztelen videója miatt. A felvételt, amelyen Barbi ruhátlanul pózol, az énekesnő egykori barátjának küldte, akiről feltételezi, hogy visszaélt vele, miután szétváltak útjaik.

Barbi közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy mindenki bátran forduljon rendőrséghez, aki ilyen helyzetbe kerül. A fiatal tehetség ezt meg is tette.

– Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beszélni szeretnék erről, mert fel akarom hívni mások figyelmét is arra, hogy legyenek óvatosak abban, kinek szavaznak bizalmat. Illetve, ha sajnos mégis hasonló eset történne veletek is, azt tanácsolom nektek, bátran forduljatok a rendőrséghez, hogy velük együtt megtehessétek a megfelelő jogi lépéseket – írta korábban közleményében az énekesnő.

Barbi menedzsere kérdésünkre megerősítette a hírt, miszerint a feljelentés már megtörtént.

– Az eddigieken túl nem nyilatkozhatok, annyit mondhatok, hogy a rendőrség szerencsére készséges volt – mondta lapunknak Barbi menedzsere.