2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Olimpiai bajnok úszó bújt a Csigába az Álarcos énekesben

Olimpiai bajnok úszó bújt a Csigába az Álarcos énekesben

Kovács Ági maga is meglepődött, hogy van érzéke a zenéhez, az énekléshez, s ezért is örül igazán, hogy igent mondott a felkérésre, hogy szerepeljen az Álarcos énekesben.

De vajon mi motiválta az olimpiai bajnok úszót, hogy mikrofont ragadjon?

– Nagyon egyszerű a válaszom: a tízéves fiam, Dominik – árulta el nevetve lapunknak Ági. – Imádja a műsort, a korábbi évadokat is nézte, őt akartam meglepni azzal, hogy én rejtőzöm el az egyik álarc mögött. Nagyon édes volt, mert az előző heti első adás után felvetette, hogy én is szerepelhetnék benne. Sokáig gondolkodtam, hogy beavassam-e őt a titokba, de végül úgy döntöttem, hogy legyen meglepetés neki.

A volt sportoló elmondta, hogy mivel az RTL Klub műsorára való felkészülés egybeesett Dominik nyári szünetével, így könnyedén megoldotta a próbákat, énekórákat, s nem bukott le fia előtt.

– Sosem akartam énekelni, meggyőződésem volt, hogy nem jó a hallásom, majd megdicsért az énektanár, hogy teljesen tisztán éneklek. Gyorsan fejlődtem, az egész egy nagy, pozitív meglepetés volt, ráadásul azt vallom, hogy mindig jó megújulni, kilépni a komfortzónából. Hát én most abszolút kiléptem a sajátomból! Jó lett volna meg néhány adásban szerepelni, de ha őszinte akarok lenni, akkor sejtettem hogy inkább az elején lepleznek le, nem gondoltam, hogy én nyerhetek – ismerte el Kovács Ági, aki a Csiga jelmezben olyannyira megtévesztette a nyomozókat, hogy mind azt hitték, színészt látnak a színpadon.