2022.10.04
Ferenc
Kezdőlap Címlap Ők estek ki tegnap az X-Faktorból

Ők estek ki tegnap az X-Faktorból

A szavazók senkinek sem kegyelmeztek!

Az X-faktor tizedik, jubileumi évadának versenyzői ezen a héten már két élő produkcióban is bizonyíthattak a mentoroknak és a közönségnek. Az első produkciók közben a nézők az RTL 24 alkalmazásán keresztül, valamint sms-ben szavazhatták meg, kiket szeretnének látni az adás második fordulójában.

Az első körben Gáspár Laci versenyzője, Mardoll búcsúzott a versenytől, ám az izgalom a székes feladat során még tovább fokozódott. A mentorok három versenyző – Mehringer Marci, Ferenczi Kamilla és Paulina – továbbjutását is megszavazták, de csak ketten ülhettek le közülük a biztonságot jelentő székekre. A közönség szavazatai alapján végül Ferenczi Kamilla került vissza a veszélyzónába.

A nézők egy újabb szavazás során még két versenyzőt juttathattak tovább, a végső kieső a The Harmonies lánycsapat lett. Ez egyben azt is jelenti, hogy Csobot Adélnak nem maradtak versenyzői a műsorban, ByeAlexnek pedig egy mentoráltja már biztosan ott lesz a döntőben, hiszen a jövő heti elődöntőben már csak egyvalaki eshet ki.

Indirekt/blikkruzs.hu