2021.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Nyílt levél Alec Baldwinnak: "Maga megölte a diákomat"

Nyílt levél Alec Baldwinnak: “Maga megölte a diákomat”

Halyna Hutchins váratlan és egészen tragikus halála a teljes filmes társadalmat megrázta. A tehetséges operatőr egykori tanára is billentyűzetet ragadott.

Az egész világot megrázta az Alec Baldwin Rust című filmjének forgatásán történt tragédia, mely során a színész egy kellékfegyverrel véletlenül megölte a gyönyörű és tehetséges operatőrt, a 42 éves Halyna Hutchinst, illetve megsebesítette a produkció rendezőjét, a 48 éves Joel Souzát (őt azóta már kiengedték a kórházból).

444 szúrta ki Bill Dill Facebook-posztját, aki egy nyílt levelet írt a színésznek.

Baldwin úr, úgy tűnik, maga megölte a diákomat. Keveset tudok Önről, de az alapján jó embernek látszik. Hiszem, hogy a gyásza valódi. Ezt a fájdalmat most arra kellene használnia, hogy a hírneve és vagyona segítségével megpróbálja elérni: ne használjanak valódi fegyvereket a forgatásokon. Hogy miért? Mert minden elérhető információ szerint maga megölte a diákomat – írja posztjában Bill Dill.

Baldwint nagyon megrázta az eset, zokogva omlott össze a történtek után. A helyi sajtó szerint sírva látták a seriff irodája előtt, és olyan fotó is napvilágot látott, ahol az út szélén áll, görnyedve a rosszulléttől, miután tudatosultak benne a történtek. A rendőrség a színészt egyelőre nem tartóztatta le, az ügyben azonban több hivatalos vizsgálat is indult.