2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Címlap Nem semmi: triatlonversenyt nyert a Jóban Rosszban sztárja

Nem semmi: triatlonversenyt nyert a Jóban Rosszban sztárja

Majdnem az elején feladta, de aztán olyan lendületet vett Kondákor Zsófi, ami egészen az első helyig repítette a magyar tenger közelében rendezett triatlon versenyen.

A színésznő a Balatonman középtávú viadalán állt rajthoz, amely 1,9 kilométernyi úszásból, 76 kilométer kerékpározásból és 21 kilométer futásból állt. Zsófi nem vallott szégyent, korosztálya legjobbja lett.

– Aznap rossz passzban voltam, mégis életem legjobbját hoztam az 5 óra 36 perces idővel, amire nagyon büszke vagyok. Az elején a vízben majdnem feladtam, majdnem kiúsztam, de aztán valahogy túljutottam a mélyponton és jól sikerült a versenyem. Az első triatlonom még 7 óra 15 perc volt, rengeteg edzettem az elmúlt két évben és ennek meglett az eredménye – mesélte a Blikknek a bajnok, aki a korosztályában első helyezést ért el, összetettben pedig a 15. leggyorsabb volt a nők között.

Zsófi azt mondja, még van hova fejlődni, ám jövőre már megcélozza a jóval nagyobb kihívást jelentő ironmant.

– Az a típus vagyok, akit hajt a kíváncsiság, hogy meg tudom-e csinálni. Az egész a futással kezdődött. Két maraton után viszont azt éreztem, hogy ez kevés, akkor jött az úszás és a biciklizés – mesélte Kondákor Zsófi, aki minden nap edz, akár kétszer is.

Indirekt/Blikk