KezdőlapCímlapNem semmi: Dominikán lazítottak Király Viktorék

Nem semmi: Dominikán lazítottak Király Viktorék

Király Viktor nemrég Dominikán járt feleségével, Király-Virág Anitával, és rengeteg élménnyel tértek haza.

A fiatal házaspár egy szórakozóhelyen ismerkedett meg, és az évek múlásával is szívesen buliznak együtt, ezért is esett a választásuk Dominikára.

– Sűrű volt ez az időszak mindkettőnknek, ráadásul márciusban van Anita és az én születésnapom is, ezért is terveztük így ezt a kiruccanást. Szerettünk volna egy kicsit aktívabban pihenni, bulizni, és nem csak a parton süttetni a hasunkat. Anita imádja a latin zenét, így Dominika remek választás volt – mesélte Viktor, aki első alkalommal járt a Karib-térségben.

Az énekes bevallása szerint az úti céljuk nem mondható közelinek, de megéri a 13 órás repülést.

– A reptértől az autópályán haladva úgy nézett ki minden, mintha csak Amerikában lennénk, és a hotel is ismerős közeg volt. Aztán bementünk a városba a helyiekhez, és igazi kultúr-sokk fogadott minket. Dominika igazi arca teljesen más, mint amit a parton és a hotelek körül lehet látni – árulta el az énekes, és elárulta, hogy klipet is forgattak a városban egy helyi videós segítségével, így minden bizonnyal sikerül majd átadnia az igazi hangulatot – Jó volt látni, hogy ott az emberek a szegénység ellenére is tudnak mosolyogni, teljesen más a mentalitás.