2023.05.29
Magdolna
Kezdőlap Címlap Nem semmi: 17 kilótól szabadult meg Horváth Gréta

Nem semmi: 17 kilótól szabadult meg Horváth Gréta

Horváth Gréta nehéz időszakon van túl, de emelt fővel lépett tovább. Ráadásul életmódváltásba is kezdett, azóta pedig csak úgy olvadnak le róla a kilók. Elmondta, számára mi volt a kulcs ebben.

Horváth Gréta élete 180 fokos fordulatot vett mióta egykori párja, Meggyes Dávid januárban kilépett az életéből, nemrég pedig hivatalosan is elváltak. Ez idő alatt az egyedülálló anyuka összeszedte magát, változtatott látásmódján, az otthonán és az étrendjén is. Korábban megosztotta, hogy egy betegséggel, inzulinrezisztenciával (ez az állapot tekinthető a cukorbetegség előszobájának) küzd, így még inkább figyelnie kell arra, hogy mit eszik. Emiatt elhagyta a szénhidrátot, a cukrot, de például zsíros ételeket ehet.

A nagy életmódváltás óta már többen észrevették rajta, hogy a testalkata is átalakult, egyre csak fogyta ki a nagyobb méretű ruháit, míg egyszer csak bejelentette: 17 kilót sikerült leadnia eddig, és mindössze 38-as nadrágot hord. Egy napig elérhető Instagram-történetében bővebben is mesélt a fogyása titkáról. Mint kiderült október 2-án kezdte el az egészet, a cél majd május vége lesz. Ezáltal nem sürgeti magát, és egészségesen csinál mindent.

“A titok nyilván az étkezés, a másik pedig a rendszeres sport, mozgás. A legfontosabb szerintem az, hogy a diétát, vagy életmódváltást fejben kell elkezdeni. Négy alappillére van: elhatározás, kitartás, hit és a türelem. Én nagyon szigorú vagyok magammal szemben, ha valamit eltervezek, akkor azt addig csinálom, míg végig nem viszem.” – jegyezte meg Gréta, majd hozzátette: innentől kezdve szeretne így élni, mert jól érzi magát a bőrében. Elárulta többek között azt is, hogy jó dolgok történnek az életében, viszont erről csak később oszt meg részleteket. Talán egy új szerelem kopogtatott be az életébe?

Úgy véli, ezzel az életmódváltással teljesen megváltozott a kisugárzása, az aurája is. Olyan emberek veszik körül, akik pozitív energiával töltik fel. Elmondása szerint büszke arra, hogy nem adta fel félúton, annak ellenére, hogy neki is voltak mélypontjai.

“Megszűntek a rosszullétek, a szédülés. Az egészségi állapotom jobb szerintem, mint húsz évesen. Ez nem azt jelenti, hogy én egész nap magokat eszek, és legelem a füvet itthon a kertben. Finom ételeket fogyasztok, például tarját, pörköltet, sült oldalast, csak a köreteket lecseréltem zöldségre, vagy savanyúságra” – mesélte Gréta.