2021.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Nem láthatja felnőni a gyerekeit Fekete Dávid

Nem láthatja felnőni a gyerekeit Fekete Dávid

Bár Fekete Dávid felesége nem szeretné, hogyaz ikerfiaik apa nélkül nőjenek fel, nem engedi, hogy a gyerekek bemenjenek a börtönbe az édesapjukhoz.

Május óta van Fekete Dávid előzetes letartóztatásban, ahol azt várja, hogy a bíróság döntsön a sorsáról, miután 100 millió forintos sikkasztással vádolták meg. Az egykori megasztáros előzetes letartóztatását november 6-ig meghosszabbította a bíróság, és hamarosan újra döntenek majd arról, védekezhet-e szabadlábon, avagy sem.

Közben a felesége is beadta a válópert, aki ugyan nem szeretné, hogy ikergyermekeik apa nélkül nőjenek fel, de nem hajlandó a börtön falai közé vinni a fiúkat.

– Valószínűsítem, hogy Fekete Dávid megkapta a bontóperben benyújtott keresetet, ami nem csak a házasság felbontását tartalmazza, hanem járulékos kérdéseket is: így gyermekelhelyezést, a kizárólagos szülői felügyeleti jogot, a tartásdíjat és a kapcsolattartást – nyilatkozta a Borsnak dr. Pikali Petra, Regina jogi képviselője.

– Ügyfelem azt szeretné, ha a gyermekeik életében részt venne az édesapjuk is, hiszen az egészséges fejlődésükhöz erre szükség van, tehát bármikor meglátogathatja őket, amikor szeretné – mondta a lapnak az ügyvéd.

A börtön rácsai mögül azonban Fekete nem tudja majd látogatni gyermekeit, és mivel akár 11 évet is kaphat, ha bűnösnek találják, elképzelhető, hogy nem látja majd felnőni azokat.