2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Nagyon sötéten látja a jövőt a Barátok közt sztárja

Nagyon sötéten látja a jövőt a Barátok közt sztárja

Mérai Kata sötéten látja a jövőt. Úgy érzi, még 75 éves korában is dolgozni fog, a magyaroknak pedig azt üzeni, barátkozzanak meg a ténnyel, hogy nem lesz nyugdíjuk.

Megdöbbentően kemény időszakon megy keresztül Mérai Kata. A népszerű színésznő kőkeményen belevetette magát a tanulásba! Tavaly magyarból, matematikából és történelemből is újraérettségizett, végül pedig felvették a Dunaújvárosi Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakára.

A Story magazinnak most őszintén beszélt arról, milyen érzés ennyi idősen visszaülni az iskolapadba, arra válaszolva pedig, hogy 50 év fölött lehetséges-e új karriert építeni, egészen meglepő választ adott.

“Innen üzenem mindenkinek, hogy nem lesz nyugdíja! Szerintem 75 évesen is aktívan fogok dolgozni. Most 51 éves vagyok, ami azt jelenti, hogy van még egy élet előttem. Van mögöttem 25 évnyi megszerzett tudás és tapasztalat, ami nem eldobandó, és ami társul a frissen megszerzett tanulmányaimhoz. Nem a kétségbeesés hajt, mint huszonévesen, amikor azon gondolkodtam, mi lesz velem az életemben, hanem a kíváncsiság. Ezzel pedig szeretném inspirálni az embereket. A saját gyerekemnek is azt tanítom: nem az a baj, ha térdre rogysz, hanem az, ha nem állsz fel. Merjünk többek lenni önmagunknál! Ne másokhoz mérjük magunkat, hanem önmagunkhoz” – jelentette ki Kata.