2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Címlap Nádai Anikót rejtette a Holdjáró jelmeze

Nádai Anikót rejtette a Holdjáró jelmeze

Nádai Anikót rejtette a Holdjáró jelmeze az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában és noha a műsorvezető sajnálja, hogy lelepleződött, örömmel vállalta, hogy megmutassa magát ebben a szerepben is.

Anikó a Blikknek megsúgta, eddig jobbára csak otthon, a fürdőkádban fakadt dalra, mégsem emiatt aggódott az RTL Klub zenés show-ja előtt, a tánctól tartott jobban.

– Sajnos eléggé botlábú vagyok, ezért a tánc miatt sokkal jobban aggódtam – nevette el magát Nádai Anikó, akit a kisfia és a párja, a Nyerő Párosban Anikóval együtt hamarosan bemutatkozó Hajmásy Péter is támogatott a szereplésben.

– Ők tudták a titkom, hogy mire készülök, támogattak mindenben és önbizalmat is öntöttek belém. Patrik nagyon ügyes volt, nem árulta el senkinek az óvodában sem. Sosem kacérkodtam a gondolattal, hogy egy énekes-táncos műsorban szerepeljek, de amikor felkértek, örömmel mondtam igent. Izgalmas kalandnak fogtam fel az egészet. A leginkább az esett nehezemre, hogy a stáb előtt meg se szólaljak, hisz ismertem mindenkit, így azonnal kiderült volna, ha én vagyok a Holdjáró jelmezében – tette hozzá Anikó.