2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Molnár Gusztáv feladta az elvonót - egy hónap után saját felelősségére távozott

Molnár Gusztáv feladta az elvonót – egy hónap után saját felelősségére távozott

Molnár Gusztáv egy hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy elvonóra megy annak érdekében, hogy legyőzze alkoholfüggőségét. Egy hónap után azonban feladta a harcot, és saját felelősségére elhagyta a rehabilitációs intézetet. Felesége, Molnár-Fazekas Vivien elmondása szerint férje a távozás ellenére úgy döntött, még egyszer nekifut, ezúttal azonban egy másik intézményben próbál meggyógyulni.

A színészről alig egy hónapja jelentek meg az első hírek, miszerint alkoholfüggőséggel és bipoláris depresszióval küzd. Ezek egyre nagyobb hatást kezdtek gyakorolni szakmai és magánéletére is, ezért feleségével Viviennel a különköltözés mellett döntöttek. A szétválás után Gusztáv úgy döntött, lépnie kell, ezért bejelentkezett egy rehabilitációs központba.

Most azonban úgy tűnik, nem volt elég kitartó, egy hónap után ugyanis ott is hagyta az intézményt.

“Guszti bent volt, de kijött. Azt mondta, az a hely nem neki való, nem elég jó… Senki sem lehet biztos benne, hogy valóban végig fogja csinálni, hiába tudja ő is, hogy ez az egyetlen esélye, nem tudunk mit tenni. Ezeket a döntéseket neki kell meghoznia” – mesélte a Borsnak Vivien, hozzátéve, hogy férje egy másik központban fogja újra megpróbálni.