KezdőlapCímlapMolnár Anikó nagyobbra műttette a mellét - videó

Molnár Anikó nagyobbra műttette a mellét – videó

Az OnlyFans egyik magyarországi csúcsmodellje mosolyogva jelentette be, hogy túl van a mellműtéten és már kompressziós melltartóban lábadozik a beavatkozás után.

Ahogy arról korábban már írtunk, Molnár Anikó májusban elárulta, hogy négy év után nagyobb mellimplantátumra cseréli a jelenlegit. Ezt az OnlyFans-modell azzal indokolta, hogy az elmúlt időszakban sok változáson ment át a teste, ugyanis 27 kilótól szabadult meg, miután orvosa közölte vele, hogy inzulinrezisztenciája van. Azonban nemrégiben újra felszaladt rá néhány kiló, melyeket ismét sikerült leadnia, viszont a bőrén is jelentkezett a testével való küzdelem.

A beavatkozást sikeresen elvégezték az egykori Nagy Ő-n, akinek 650 köbcentis méretű implantátumokat ültettek be. Anikó ezzel túlszárnyalta Zalatnay Cinit is, hiszen ő az 570-es méretet vállalta be. Az énekesnő korábban ki is jelentette, hogy szerinte a csinos szőkeség nem fogja sokáig bírni az óriási kebleivel, mert elkerülhetetlen, hogy a nagyobb implantátum hátfájást okozzon számára.

Úgy tűnik, Anikó egyelőre elégedett a végeredménnyel, ugyanis hatalmas mosollyal jelentkezett be a követőihez, hogy elbüszkélkedjen vadiúj melleivel. Kompressziós melltartóban osztott meg egy videót magáról az Instagram-oldalán.

Akkor csapjunk oda, így hét közepén! 650cc – jegyezte meg boldogan.