2021.06.15
Jolán, Vid
Kezdőlap Címlap Mindenkit érintő bejelentést tettek Ördög Nóráék

Mindenkit érintő bejelentést tettek Ördög Nóráék

Sok gondot okoz Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja Balatonakarattyán. Az embertömeg és a parkoló autók zavarják az ott lakókat, és ebből kellemetlenség volt. Most új nyitvatartást vezettek be!

A nyitás óta mindennapos jelenség a hatalmas embertömeg és az utcán parkoló rengeteg autó. A helyiek többször szóltak már a sztárpárnak, hogy nagyon zavarja őket a hangzavar, és a házuk előtt parkoló autók. A kellemetlen helyzet megoldásán Nóráék folyamatosan dolgoztak, nem sokkal a botrányok után a páros bejelentette, hogy már elektromos rollert bérelhetnek a településen járók, és inkább ezt az eszközt használják, hogy betérjenek hozzájuk.

Most pedig újabb sokakat érintő bejelentést tettek Nánásiék a közösség oldalukon: „Biztosan tudjátok már, hogy megváltozott a Nekem a Balaton nyitvatartása. Hétfőtől szombatig: 8:00 – 20:00-ig. Vasárnap pedig: 8:00-tól 18:00-ig vagyunk nyitva. Viszont a google még mindig a nyári nyitvatartást írja ki, hiába jeleztük, hogy változott… Esetleg tudja valaki, hogyan lehetne átállítani a nyitvatartási időt ott is? Talán, ha többen módosítanánk, akkor hamarabb jóváhagyják” – adták hírül az Instagramon.

Indirekt/Blikk