KezdőlapCímlapMilliós adósságot hagyott maga után Berki Krisztián

Milliós adósságot hagyott maga után Berki Krisztián

Egy hónapja hunyt el Berki Krisztián, az élet pedig, ha szomorúan is, szép lassan kezd visszabillenni a normális kerékvágásba özvegye, Renáta, azaz Mazsi számára. A váratlan tragédia után az asszony jó darabig hallgatásba burkolózott, ám az utóbbi időben egyre gyakrabban posztol a közösségi oldalán, a téma pedig az újrakezdés.

Ugyanis hiába a fájdalom, az élet megy tovább, és Mazsinak a közös kislányuk, Emma miatt is erősnek kell lennie, fel kell készülnie a Krisztián nélküli évekre, amihez maga a kislány és a munka nyújthat támaszt.

– Nagyon erős a kis Emma miatt, a vele töltött időbe és a munkába menekül – mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő ismerős. – A vállalkozása mellett a férje által hátrahagyott ügyeket is igyekszik intézni, amibe a tartozások felszámolása is beletartozik.

Úgy értesültek ugyanis, hogy a közösségi oldala szerint nagyvilági életet élő volt Fradi-vezér vagyon helyett több tízmillió forintnyi adósságot hagyhatott maga után.

– Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem – mondta korábban a Blikknek egy ismerős.

Korábban arról írtak, hogy egykori fővárosi lakása felújításának tízmillióra rugó költségével is adós volt, ahogy a volt párjának megítélt gyerektartás összegét sem fizette ki az izomceleb, akinek ezek mellett is akadt még restanciája. Ezt értesüléseik szerint Krisztián édesapja segítségével igyekszik kiegyenlíteni vagy legalább csökkenteni Mazsi.

A szóban forgó lakást még Berki halála előtt eladták, az abból befolyó pénz egy részét is fordíthatták a tartozások kiegyenlítésére.

– Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette – tudták meg egy informátoruktól.

Keresték az özvegyet és Krisztián édesapját, Ferencet is, ám nem érték utol őket. Az édesapa jogi képviselője is csak szűkszavúan reagált megkeresésükre.

– Még az is az ügyvédi titoktartás körébe tartozik, hogy én vagyok-e a szóban forgó illető ügyvédje – zárta rövidre a beszélgetést dr. Szilvási Csaba.

Indirekt/Blikk