2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Mi történhetett? Bunyós Pityu lemondta az egész heti fellépéseit

Mi történhetett? Bunyós Pityu lemondta az egész heti fellépéseit

Bunyós Pityu lemondta egy teljes heti fellépését, ugyanis csúnya betegség döntötte le a lábáról. A mulatóssztárt korábbi koronavírusos megbetegedése miatt azonnal átjárta a félelem, hogy komolyabb baja eshet.

Bunyós Pityut hosszú hónapokig gyötörte a koronavírus: kórházi kezelésre szorult és összesen 12 kilót fogyott, szervezete pedig rettentően legyengült.

Azóta próbál sokkal jobban vigyázni az egészségére, bár tudja, hogy már soha nem lesz teljesen a régi, de mindent megtesz azért, hogy jobb formába kerüljön.

Nemrég azonban ismét beteg lett, emiatt pedig a fellépéseit is kénytelen volt lemondani, amit a Facebook-oldalán tudatott a rajongóival.

Felsőlégúti fertőzésem van. Megfáztam, de az sem kizárt, hogy valakitől rámragadt ez a csúnya vírus. Másfél évvel ezelőtt voltam koronavírusos, azóta sokkal nagyobb a félelem bennem. Amint valamilyen betegséget észlelek magamon, azonnal azt a képet látom magam előtt, ahogy fekszem a kórházi ágyon, a testemből pedig különböző csövek lógnak ki – mesélte az előadó.

A koronavírus annyira mély nyomott hagyott Pityuban, hogy attól tartott, hogy ismét megtámadta a szervezetét a kór.

– A feleségem próbált nyugtatgatni. 39 fokos lázam volt, berekedtem, köhögtem és gyenge voltam, szerencsére nem történt nagyobb baj. Erre a hétre is lemondtam minden fellépést, mert már tanultam a saját hibámból. Kellemetlen ez számomra, mert vártak és velem hirdették meg a rendezvényt, de döntést kellett hoznom. A félelem most már sokkal nagyobb bennem, mint hogy kockáztassak – fejtette ki a Borsnak.

Pityu hozzátette, hogy ugyan több évbe telt, de ma már megtanulta a saját érdekeit is figyelembe venni.