KezdőlapCímlapMi történhetett? Bunyós Pityu lemondta az egész heti fellépéseit

Mi történhetett? Bunyós Pityu lemondta az egész heti fellépéseit

Bunyós Pityu lemondta egy teljes heti fellépését, ugyanis csúnya betegség döntötte le a lábáról. A mulatóssztárt korábbi koronavírusos megbetegedése miatt azonnal átjárta a félelem, hogy komolyabb baja eshet.

Bunyós Pityut hosszú hónapokig gyötörte a koronavírus: kórházi kezelésre szorult és összesen 12 kilót fogyott, szervezete pedig rettentően legyengült.

Azóta próbál sokkal jobban vigyázni az egészségére, bár tudja, hogy már soha nem lesz teljesen a régi, de mindent megtesz azért, hogy jobb formába kerüljön.

Nemrég azonban ismét beteg lett, emiatt pedig a fellépéseit is kénytelen volt lemondani, amit a Facebook-oldalán tudatott a rajongóival.

Felsőlégúti fertőzésem van. Megfáztam, de az sem kizárt, hogy valakitől rámragadt ez a csúnya vírus. Másfél évvel ezelőtt voltam koronavírusos, azóta sokkal nagyobb a félelem bennem. Amint valamilyen betegséget észlelek magamon, azonnal azt a képet látom magam előtt, ahogy fekszem a kórházi ágyon, a testemből pedig különböző csövek lógnak ki – mesélte az előadó.

A koronavírus annyira mély nyomott hagyott Pityuban, hogy attól tartott, hogy ismét megtámadta a szervezetét a kór.

– A feleségem próbált nyugtatgatni. 39 fokos lázam volt, berekedtem, köhögtem és gyenge voltam, szerencsére nem történt nagyobb baj. Erre a hétre is lemondtam minden fellépést, mert már tanultam a saját hibámból. Kellemetlen ez számomra, mert vártak és velem hirdették meg a rendezvényt, de döntést kellett hoznom. A félelem most már sokkal nagyobb bennem, mint hogy kockáztassak – fejtette ki a Borsnak.

Pityu hozzátette, hogy ugyan több évbe telt, de ma már megtanulta a saját érdekeit is figyelembe venni.