KezdőlapCímlapMeztelenül emlékezett Varga Viktor Benkő Dánielre - letiltották

Meztelenül emlékezett Varga Viktor Benkő Dánielre – letiltották

Budapest — Túl sok volt a meztelenség a legnagyobb videómegosztó oldalaknak, ezért letiltották Varga Viktor (32) Benkő Dánielre (†72) emlékező klipjét az interneten. Az énekes nem nyugodott bele barátja elvesztésébe, pucér nőkkel teli kisfilmmel kívánt emléket állítani a lantművésznek, amelyet ahhoz a számhoz készített, amelyet még közösen kezdtek el megalkotni – írja a Blikk.

Viktor igyekezett Benkő ízléséhez formálni a klipet, és mivel a művész mindig is nagy nőfaló hírében állt, több meztelen szépség is tiszteletét tette a videóban. Bár kétségtelen, hogy Dániel sokra értékelné a gesztust, a videómegosztó portálok nem kívántnak nyilvánították Varga klipjét, aki tökéletesen tisztában van azzal, hogy ez miért is történhetett meg.

– Ez igazából egy nagyon egyszerű dolog. A mai világunk nem támogatja a művészi meztelenkedést, a társadalmunk pedig képtelen elfogadni a csupaszságot. Ha egy Diego Velázquez-festményt tenne ki valaki, azt is azonnal letiltanák – kezdte nevetve lapunknak az előadó.

Fotó: Facebook

Az énekes művészete mindig is megosztónak számított, nemcsak a zenében, a divatban és a festészetben is alkotott már különlegeset. Most sem vette magára a dolgot. 

– Engem ez egyáltalán nem érint mélyen. Dánielnek címeztem ezt a történetet, amelynek az volt a lényege, hogy az ő emlékére készüljön el. Ez megtörtént, és remélem, látta odafentről. Az egész művészetemre jellemző, hogy ha elkészülök valamivel, az már egyáltalán nem foglalkoztat. Nem érdekel, mennyien hallják vagy mennyien nézik meg, a lényeg a folyamat, amiben létrejön az alkotás.