2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Megtalálták Opitz Barbit rejtélyes eltűnése után

Megtalálták Opitz Barbit rejtélyes eltűnése után

Megtalálták Opitz Barbit – tette közzé a jó hírt testvére közösségi oldalán. Családja kétségbeesve kereste az énekesnőt, ugyanis hosszú ideig nem érte el a lányt. Az eltűnések részletei továbbra is elég rejtélyesek.

Barbi nővére az eltűnt emberekért létrehozott Facebook-csoportban kért segítséget azért, hogy megtalálják Barbit.

Opitz Barbi nyár végén osztotta meg a nyilvánossággal, miszerint újra szerelmes. Párjáról, Serleg Albertről azóta többször is posztolt, az ölelkezős és csókolózós képek alapján pedig mindenki arra gondolt, hogy Barbi végre boldog.

Azonban a nővére, Georgina bejegyzése szerint korántsem felhőtlen idillben él az énekesnő. A család ugyanis Barbi egyik barátnőjétől azt a hírt kapta, hogy Albert rátört Barbira, azóta pedig senki sem éri el őket.

  • Elvileg hajnali háromkor beszélt vele legutóbb az egyik barátja, azóta ki van kapcsolva a telefonja. Az utolsó információnk az volt, hogy elindult Kókára a párjához. A barátnője szerint összetűzésbe keveredhettek, ami miatt Barbi hazajöhetett Pestre, Albert követte őt, majd rátörte az ajtót. Azóta senki sem éri el, nem találjuk sem az otthonában, sem Kókán. A rendőrséget is értesítettük, de egyelőre nem kaptunk semmilyen információt tőlük. Nagyon aggódunk, és reméljük, hogy végül pozitív magyarázattal lezárhatjuk ezt az egészet – mondta a Blikknek Barbi nővére azelőtt, hogy közölhette a jó hírt.
  • Megtalálták! Köszönöm mindenkinek! – írta közösségi oldalán.

Barbi egyik barátja a hirdetésből értesült arról, mi történt. A Blikknek elárulta, hogy a pár eddig is sokat veszekedett.

  • Nagyon heves vitákat szoktak lefolytatni, többször szóba került a szakítás is. Úgy tudom, hogy Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát, aki már a szakítás hallatán olyan szinten kétségbeesik, hogy teljesen elveszíti a fejét. Ugyanakkor Barbi is sokszor bánt vele durván, még tettlegességig is elfajult a köztük lévő feszültség – mesélte a neve elhallgatását kérő barát.

Keresték Barbit is a történtek miatt, de egyelőre nem érték el, ki van kapcsolva a telefonja, továbbá az énekesnő menedzserét is hívták, aki nem kívánt nyilatkozni. Serleg Albert sem vette fel a telefont.