2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Megszülte babáját a Sztárban sztár leszek énekesnője

Megszülte babáját a Sztárban sztár leszek énekesnője

Megszületett a kislánya Sztárban sztár leszek ifjú, kubai származású énekesnőjének: nemrégiben még nagy pocakkal állt a mesterek elé, akik imádták a produkcióját. A kislány magyarul a Méz nevet kapta.

Yuli kubai zenész családból származik, ám beleszeretett egy magyar hegedűművészbe, aki a vasárnap előadott produkcióban kísérte is a szerelmét. Még csak egy éve élnek Magyarországon, így a nyelv még némi gondot okoz Yulinak, de a gyermeke már születésétől kezdve tanulja majd a magyart.

Mint Yuli elmondta, a koronavírus nagyban hátráltatta a nyelvtanulását, hiszen terhessége alatt nem nagyon tudták elhagyni otthonukat így nem tudott gyakorolni. Hozzátette: „ebben is segítene ha bekerülne az élő show-ba, hiszen olyan közegbe kerülne, ahol rákényszerül a magyar használatára”.

A Sztárban sztár leszek!-ben végül a veterán rapper, Majka csapatába került, akinek el is mondta, hogy nemsokára szül majd.

„Kislányunk született júniusban. A szüléssel minden rendben volt, a lányunk a Miel-Mária nevet kapta. Spanyolul a Miel mézet jelent” – mesélte el Yuli a Borsnak, majd hozzátette: „Nagyon szerencsések vagyunk, mert Miel nem sír, csak ha éhes, ha fáj a hasa, és már most imádja a zenét. Sokat éneklek neki, az apja hegedül, ő pedig dúdolgat, alig három hónaposan” – mesélte a büszke anyuka.

Mindent előre elterveztek, ha Majka vezetésével bekerülne az élő show-ba
„Ha bekerülnék a műsorba, akkor sem esnénk kétségbe, a lányom otthon lenne a kislányunkkal. Mindenben támogat: altat, pelenkázik és megeteti Mielt. Ez eddig sem okozott neki problémát” – árulta el az énekesnő, aki arról is beszámolt, hogy nem a kis Miel az egyetlen gyermeke.

„Van egy 10 éves lányom is egy korábbi kapcsolatomból, akit sajátjaként szintén Gergő nevel már hosszú évek óta. Egyébként, amikor csak lehet, be is jönnének a próbákra, és időnként megszoptatnám a kicsit” – számolt be a tervekről Yuli.

Yuli számára egyébként azért a Sztárban sztár leszek! a legmegfelelőbb műsor, hiszen az éneklésen kívül a színészet is érdekli, amit egyből kamatoztatni is tud, ha netalán bekerülne az élő show-ba.