KezdőlapCímlapMegszólalt a lezuhant Cobra 11-sztár felesége

Megszólalt a lezuhant Cobra 11-sztár felesége

Christian Oliver színész két lányával együtt életét vesztette, amikor kisrepülőgépük lezuhant a karibi Bequia-sziget partjainál. Egyelőre nincsenek hivatalos információk a tragédiáról, de egyre több szemtanú szólalt meg a baleset után, és most a család közleménye is nyilvánosságra került.

Az 51 éves színész 10 és 12 éves lányaival együtt egy egymotoros gép fedélzetén utazott, amikor a repülő valamilyen probléma miatt az óceánba zuhant – közölte a Saint Vincent és Grenadine-szigeteki Királyi Rendőrség.

A gyerekeit és a férjét gyászoló család egy közleményben osztotta meg a tragikus hírt, mely a Wundabar Pilates oldalán jelent meg. A színész felesége ennek a cég kaliforniai részlegének vezetője, gyászában a tulajdonos is osztozik, aki szintén megosztott a nyilvánossággal pár mondatot a család közleménye előtt.

Jessica Klepser, a színész felesége azt kérte a család nevében, melynek tagjai között nagyszülők, több nagynéni, nagybácsi és unokatestvér is van, hogy hagyják őket csendben gyászolni ebben a nehéz és fájdalmas időszakban, a bejegyzésben pedig képeket is mutatott a kislányokról.