2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Címlap Megsértődött az X-Faktor tegnap esti kiesője: "Ha ide nem kellettem, majd kellek...

Megsértődött az X-Faktor tegnap esti kiesője: “Ha ide nem kellettem, majd kellek Londonban”

Drámai fordulatok, nagy öröm és sok könnycsepp – ez jellemezte az X-Faktor tizedik, jubileumi évadának első élő show-ját, amelynek végén négy versenyző számára véget ért az RTL Klub tehetségkutatója.

A Beneath My Skin és a The Palace zenekar, valamint Imi Plaza és Tóth Roland kapták a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett távozniuk a műsorból, s bizony nem mindegyikük viselte jól a kiesést.

– Nem volt benne a pakliban, hogy kiesek, de nem ért hideg zuhanyként, igazából nem ért sehogy – kezdte a Blikknek a show után értetlenkedve Imi Plaza, aki Angliából tért haza az X-Faktor miatt.

– Már látom magam előtt a repülőjegyet, és megyek vissza Londonba, ahol a producereimmel folytatom a munkát, mert ők felismerik a tehetséget és elismerik a tudásomat. Van egy szóbeszéd, miszerint az Eiffel tornyot sem Párizsba, hanem Budapestre tervezték. Ám a “hozzáértő” szakemberek azt mondták, hogy nekünk nem kell ez a nagy vasdarab, mert nem értették, hogy milyen jelentősége van, és milyen csodálatos, csak egy nagy vasdarabot láttak benne. Erről az jut eszembe, ha én ide nem kellettem, majd kellek Londonban! És mondok még valamit! Az előadásom után Puskás Peti azt mondta, hogy olyan volt az egész, mint egy hakni, de az, amit én csináltam baromi messze volt a haknitól. A kritikát jól viselem, de ez a megjegyzés nem az volt, ezek után még jó is, hogy kiestem, az univerzum üzent nekem ezzel, hogy itt nem ismerték fel a tehetségemet – zárta Imi.

Indirekt/Blikk