2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Megcsalás vetett véget Berki Krisztián és Mazsi kapcsolatának?

Megcsalás vetett véget Berki Krisztián és Mazsi kapcsolatának?

Egy kínos beszámoló látott napvilágot, melyben Berki Krisztián egy jóbarátja számol be a nemrég elhunyt izomceleb és Mazsi kapcsolatáról, amiről mindenki tudta, hogy nem felhőtlen, azonban amit most közölt Berki jóbarátja arra talán senki nem számított: Mazsi és Krisztián egy harmadik fél miatt szakíthattak.

Az utóbbi napokban körüljárta a médiát a feltételezés, mely szerint Berki Krisztián többször is erőszakosan lépett fel Mazsival szemben és egyszer még hason is rúgta feleségét. A most felbukkanó barát szerint ez aljas rágalom, ami egyáltalán nem igaz. Elmondta, hogy ő és még Krisztián is tudott saját hibáiról, az erőszak azonban nem volt közöttük.

Az elhunyt celebhez közelálló barát szerint a szétköltözést nem is Mazsi kezdeményezte, hanem Krisztián:

Nekem elmondta, azért mert úgy gondolta, hogy felesége megcsalja – monda el Krisztián barátja.

A dolog miatt Berki Krisztián depressziós lett és volt, hogy napokig ki sem tette a lábát a lakásából. Sajnos ekkor már egyre többször került a pohár is a kezébe. Krisztián barátja ugyan nem biztos benne, hogy a férfi, akivel Mazsi még Krisztián életében együtt lehetett, ugyanaz a személy-e, mint akivel mostanában randizik, azonban annyit elmondott, hogy a nő állítása, miszerint Berki halála napján randizni készültek csak mese, “de sajnos nincs itt a másik fél, hogy elmondhassa saját igazát.”

Krisztián barátja szerint Mazsi oldala ferdít a valóságon és a celeb édesanyjának volt igaza
“Renáta (vagyis Mazsi) még a szakítás után sem hagyta őt békén, mert a pénze persze kellett neki. Állandóan ment, üvöltözött, követelőzött, ennek sok fültanúja volt” – emlékezett vissza a barát, majd hozzátette: “Azt gondolom, hogy Krisztián édesanyja lerántotta a leplet a menyéről”

“Aki ismeri, tudja, hogy Júlia leírása pontos. Én is úgy láttam, hogy Renáta nem a háziasszonyok gyöngye, és nem hogy főzött volna, egy kenyeret nem kent meg az urának soha” – fakadt ki indulatosan Krisztián jóbarátja a Story Magazinnak.