2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Mazsi így ünnepelte első születésnapját Berki Krisztián elvesztése után

Mazsi így ünnepelte első születésnapját Berki Krisztián elvesztése után

Berki Mazsi néhány hónappal ezelőtt vesztette el a férjét, Berki Krisztiánt. A fiatal édesanya nagyon nehéz időszakon van túl, de a kislánya hatalmas erőt ad neki. Az özvegy tegnap töltötte be a harmincegyedik életévét, amit – hosszú évek után először – Krisztián nélkül ünnepelt.

Mazsi egyébként nemrég tért haza egy hosszú utazásról: Balin próbálta feldolgozni a szomorú eseményeket. Testileg és lelkileg is fel szeretett volna töltődni, ehhez pedig az indonéz sziget tökéletes helyszínt biztosított.

Mazsi számára az idei születésnapja más mint a többi, hiszen Krisztián nélkül kellett ünnepelnie. A fiatal édesanya hétvégén, a családja körében ünnepelt a Balaton-partján. A szerettei mindig mellette állnak, így Mazsi biztosan szívesen töltötte velük a jeles napot. A követők pedig elárasztották jókívánságokkal, amiket Instagram-posztjában meg is köszönt.

Az özvegy megható sorokkal beszélt a születésnapjáról:

„Az idei születésnapom más, mint az eddigi. Épp megéltem, hogy jobb már nem is lehet, és egy másodperc alatt veszítettem el mindazt, amit tökéletesnek véltem. Szomorú a mai nap. Szomorú, mert valami egészen más szakasza indul el, mint amit képzeltem a 30. születésnapomon. Vannak dolgok, amikre még nincsenek szavaim, de azt tudom, hogy erősebb lettem hitben és lélekben. Pedig minden összeomlott. Ez az Élet. Van egy terv, egy cél, egy álom, és közbelép az Élet, és egy tollvonással írja át az egészet. És hirtelen egy teljesen más történetben kell megállnod a helyedet” – írta le Mazsi a benne kavargó érzéseket.

„És ma itt, a születésem napján csak egyet kérek Tőle, hogy adjon erőt ezt végigvinni. Adjon lelkesedést és ajándékozzon meg azzal a képességgel, hogy minden apró dologban megtaláljam az örömöt, és a gyerekemet az élet szeretetére tudjam hangolni. És azt kérem még, hogy legyen bennem mindig annyi derű, hogy a nehézségeket is könnyedén el tudjam vinni” – olvasható a posztban..