2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Marsi Anikó először beszélt nyíltan a válásáról

Marsi Anikó először beszélt nyíltan a válásáról

Marsi Anikó idén nyáron osztotta meg a megrendítő hírt követőivel, hogy közel 20 év házasság után elválik Palik Lászlótól. A TV2 Tények hírműsorának műsorvezetője bevallotta: Lacival az érzelmi mélységek és magasságok közepette lavíroztak egészen a válásig.

Marsi Anikó a Borsnak árulta el:

– A házasságom 16 évig tartott, és már előtte 2 évig egy párt alkottunk Lacival. Ezért mondok 18 együtt töltött esztendőt, ha róla beszélek. Az nagyon hosszú idő, a jóból is megárt a sok… – magyarázta a tévés, hozzátéve:

– Miután ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni, nem tudom, nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt, hogy nyitott legyen a szívem egy új kapcsolatra

Marsi Anikó elmondta azt is, hogy a házassága – bármennyire is úgy tűnhet – nem egyik pillanatról a másikra ment tönkre. – Szóval nem úgy nézett ki a dolog, hogy márciusban még minden rendben volt a házasságomban, áprilisban meg már kinyílt a szívem egy új kapcsolatra… Ezek hosszú, fájdalmas, olykor érzelgős folyamatok hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel.