2024.02.26
Géza
Kezdőlap Címlap Majka brutálisan beleszállt a Ryanairbe: meg is volt rá az oka

Majka brutálisan beleszállt a Ryanairbe: meg is volt rá az oka

Csúnyán elbánt Majkáékkal az egyik legnépszerűbb fapados légitársaság: 12 órát kellett várniuk a Magyarországra tartó járatra a barcelonai repülőtéren.

Igencsak dühös posztot osztott meg Majka hétfőn délelőtt a közösségi oldalán. A rapper családjával Barcelonába utazott, hogy élőben nézhessék a hétvégi El Clasico mérkőzést. Habár az a csapat nyert, akinek szurkoltak, a hazaút már kevésbé volt ilyen derűs hangulatú. Kiderült ugyanis, hogy ugyan a repülőjegyük szerint egy reggel 8.40-kor induló járattal utaztak volna haza, a gép csak este 8:40-kor indult.

Majka kifejtette, hogy nem késésről van szó, mivel semmiféle értesítést nem kapott erről; csupán egy elírás volt a dolog mögött. És habár ez egyértelműen a légitársaság hibája, semmilyen kompenzációt nem nyújtottak a kellemetlenségekért.

“Elképesztő amit a Ryanair művel az utasokkal..

Foglaltunk egy jegyet Barcelonába, és a visszaútra rossz indulási időpontot adtak meg. Reggel 08:40 szerepel a jegyen, de valójában este 8:40kor indul a gép.. Reggel 6-kor keltünk és a reptéren közölték velünk, hogy csak este megyünk. A Ryanair helyi irodájában pedig elkezdtek hazudozni, hogy megváltozott az indulási időpont, és hogy küldtek e-mailt. Mondtam nekik hogy ez kamu, nem kaptunk semmilyen e-mailt, sőt a telefonszámom is megkellett adni a foglaláskor, tehát arra is küldeni kellett volna értesítést, ha változik az időpont. Meg amúgy is teljesen életszerűtlen, hogy véletlenül pont 12 órát késik egy gép. Egyszerűen csak rossz jegyet adtak, és így próbálják megmagyarázni a hibájukat. Mutattam nekik az általuk kiadott jegyet, amin reggel 8:40 van, es kérdeztem, hogy a transzfert, vagy esetleg a szállodát itt a reptéren nem akarják e kifizetni, de ezt határozottan elutasították. Kérdeztem most mit csináljak 12 órán keresztül a reptéren két gyerekkel? Erre azt mondták üljünk le, várjuk meg az indulást.

Elég erélyes voltam, elküldtem őket a francba, de így sem tudok mit csinálni. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és ha nagyon balhézik csak magával b*szik ki. Megfogadtam, hogy soha többet nem repülök ezzel a légitársaságnak csúfolt céggel.

De legalább a Barca nyert…” ‒ írta a Facebook-bejegyzésében a rapper.