KezdőlapCímlapMajka 10 millióért vásárolt luxusórákat a zenekara tagjainak

Majka 10 millióért vásárolt luxusórákat a zenekara tagjainak

Majka a zenekara idei évzáróján óriási ajándékkal lepte meg a bandatagokat, akik ebben az évben immár 10. éve zenélnek együtt.

Majka és zenekara együtt ült be egy jó hírű budapesti étterembe, ahol megvacsoráztak, majd Majka átadta mindenkinek a meglepetést. A rapper nem aprózta el az ajándékválasztást, ugyanis a banda mind a 13 tagjának vett egy-egy méregdrága TAG Heuer karórát, ezzel köszönve meg a közös munkát és az elmúlt 10 évben elért sikereket.

Az órákat extravagáns módon adta át barátainak, amit egy Facebook-videóban meg is osztott. A ketyegőket ugyanis kvázi felszolgálták az asztalra, amit óriási szárazjégfüst lengett be.

Köszönöm az elmúlt 10 évet, fiúk! Ezentúl ha ránéztek a csuklótokra, gondoljatok arra, hogy többet értünk el együtt, mint amiről valaha is álmodni mertünk! fűzte hozzá a videóhoz Majka.

Időközben a Beszéljünk órákról TikTok-csatorna és Lakatos Zsolt jóvoltából az is kiderült,, hogy az órák mennyit is érnek: Magyarországon 777 ezer forintért értékesítik darabját.

Majka a zenekara idei évzáróján óriási ajándékkal lepte meg a bandatagokat, akik ebben az évben immár 10. éve zenélnek együtt. Majka és zenekara együtt ült be egy jó hírű budapesti étterembe, ahol megvacsoráztak, majd Majka átadta mindenkinek a meglepetést. A rapper nem aprózta el az ajándékválasztást, ugyanis a banda mind a 13 tagjának vett egy-egy méregdrága TAG Heuer karórát, ezzel köszönve meg a közös munkát és az elmúlt 10 évben elért sikereket. Az órákat extravagáns módon adta át barátainak, amit egy Facebook-videóban meg is osztott. A ketyegőket ugyanis kvázi felszolgálták az asztalra, amit óriási szárazjégfüst lengett be. Köszönöm az elmúlt 10 évet, fiúk! Ezentúl ha ránéztek a csuklótokra, gondoljatok arra, hogy többet értünk el együtt, mint amiről valaha is álmodni mertünk! fűzte hozzá a videóhoz Majka. Időközben a Beszéljünk órákról TikTok-csatorna és Lakatos Zsolt jóvoltából az is kiderült,, hogy az órák mennyit is érnek: Magyarországon 777 ezer forintért értékesítik darabját. „A Tag Heuer Formula 1 kvarz kronográfról azt kell tudni, hogy 43 milliméteres acéltokban érkezik, a számlapja Forma–1-es carbonfiber, feketés, szürkés, sárgás, természetesen zafírral, gumiszíjon, svájci kvarc Ronda kronográfszerkezettel. Az ára Magyarországon 777 ezer forint.” Vagyis Majka csak a zenészei karácsonyi ajándékára közel 10 millió forintot költött, és persze vélhetően az éttermi számlát is ő állta.

„A Tag Heuer Formula 1 kvarz kronográfról azt kell tudni, hogy 43 milliméteres acéltokban érkezik, a számlapja Forma–1-es carbonfiber, feketés, szürkés, sárgás, természetesen zafírral, gumiszíjon, svájci kvarc Ronda kronográfszerkezettel. Az ára Magyarországon 777 ezer forint.”

Vagyis Majka csak a zenészei karácsonyi ajándékára közel 10 millió forintot költött, és persze vélhetően az éttermi számlát is ő állta.