KezdőlapCímlapMagára maradt: elvesztette a barátait Agárdi Szilvi

Magára maradt: elvesztette a barátait Agárdi Szilvi

Egy éve annak, hogy Agárdi Szilvia teljesen elveszítette látását, így az énekesnő igen nehéz időszakon ment keresztül.

Agárdi Szilvi gyengén látóból alig néhány nap alatt lett teljesen vak. Rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie, nagyon kevesen álltak mellette a nehéz helyzetben, számos barátja elfordult tőle.

Az énekesnő a Borsnak beszélt a tapasztalatairól, elmondva, teljesen magára maradt, a bajban kevesen segítettek neki, amit nagyon nehezen dolgozott fel. Jelenleg szakszerű segítséget kap, így könnyebben tudja feldolgozni a traumáit.

„Rehabilitációra és pszichológushoz járok. Fontos, hogy mentálisan erős legyek. Feltárjuk, milyen ember voltam akkor, amikor még láttam valamit, és hogy most milyen vagyok, mit vetítek ki másokra” – árulta el Szilvi a Borsnak.

Szilvi szerint a médiában nem lehet mindig önmaga, a legjobb arcát kell mutatnia, ezt is nehezen tudta kezelni, baráti támogatás nélkül pedig még nehezebb volt.

„Egyedül nem tudtam közlekedni, el kellett kezdenem vakosan élni, mindenhez segítségre volt szükségem, és szépen lemorzsolódtak a barátságok” – folytatta Szilvi.

Az énekesnő családja maximális támogatást nyújt, mindenben segítik Szilvit, aki elmondta, mára egész jól megtanulta a közlekedést, a hallását próbálja most tökéletesre fejleszteni. Hamarosan egy vakvezető kutya is lesz mellette, aki segít majd neki közlekedni.

Szilvi úgy gondolja, a jelenlegi állapot ellenére a zene és az emberek iránt táplált szeretete soha nem múlik el.

Szilvi szerint muszáj bíznia az emberekben, hiszen most csak rájuk számíthat. Jelenleg egy kislemezen dolgozik, sőt, fellépései is vannak. Akár azt is el tudja képzelni, hogy egy tévéműsorban szerepeljen.