2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Madonna újra szerelmes: párja a fia is lehetne

Madonna újra szerelmes: párja a fia is lehetne

Megérintette az elmúlás, de újra rátalált a szerelem Madonnára. Az ikoniukus popdíva a múlt héten ünnepelte 65. születésnapját, azok után, hogy életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani. Ismerősei szerint a betegágyán döntötte el, hogy bemutatja új kedvesét a gyermekeinek. A 29 éves bokszoló, Joshua Popper állítólag élete szerelme…

„Szabadság, szerelem!” – írta közösségi oldalán Madonna.

A nagy bemutatás kissé komikusra sikerült, ugyanis az új családfő mindössze három évvel idősebb, mint a popcsillag legöregebb gyermeke, Lourdes. Ez nem volt könnyű helyzet, de az énekesnőt nem zavarta. A családja kicsit meglepődött, Madonna ugyanis Kaliforniába utazott vakációzni, és csatlakozott hozzá a többi gyermeke is: Rocco, David, Mercy, és az ikrek, Stella és Estere is.

– Biztosan sokan azt gondolják, hogy Madonna a fiatal férfiak társaságát keresi és nem izgatja a korkülönbség. Ez valóban így van, a pop királynőjét csak az érdekli, hogy jól érezze magát. A szerelem szabad, nem foglalkozik a pletykákkal – fogalmazott a The Sun riportjában az énekesnő egy barátja.

Sokan aggódtak érte, ugyanis az elmúlt hetekben egy bakteriális fertőzés miatt az intenzív osztályra került. Szerencséjére műtét nélkül, gyógyszeres kezeléssel felépült és remekül érzi magát.

– Madonna családja nagyon elfogadó, ennek köszönhetően a gyerekei azonnal összebarátkoztak az új párjával. Semmilyen balhé nem volt, pedig Joshua mind­össze három esztendővel idősebb, mint Lourdes. Idilli az állapot otthon – mondta Madonna barátja a brit napilapnak.

– Nem érdekel, hogy ki hány éves, csak randizni szeretnék olyan pasikkal, akik felkeltik az érdeklődésemet. Rászolgáltam a szerelemre és egy boldog párkapcsolatra. Nem hinném, hogy bárkinek is magyarázkodnom kell! Joshua a párom, vele képzelem el a jövőt, nem érdekel, hogy ki mit gondol rólunk – tette hozzá Madonna.

A díva olyan jól érzi magát, hogy ősszel el akarja kezdeni a világ körüli turnéját. A próbák már el is kezdődtek.