2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Lopják az erotikus képeit: milliókkal károsítják meg Molnár Anikót

Lopják az erotikus képeit: milliókkal károsítják meg Molnár Anikót

Molnár Anikó feljelentést tett a rendőrségen, miután az OnlyFans oldalán megosztott meztelen képeit kiszivárogtatták és többszöri felszólítás után sem távolították el őket, így még jelenleg is ingyen megtekintheti bárki. Többmilliós kár érte a valóságshow-sztárt.

A Blikk is beszámolt róla, hogy Molnár Anikó nem rég jelentette be, hogy elindítja a saját OnlyFans-oldalát, amivel a célja az, hogy megmutassa mindenkinek, hogy 47 évesen, filterek nélkül is lehet esztétikus egy női test. Az egykori Nagy Ő oldala rövid időn belül a csúcsra ért: mindössze tíz nap alatt be is került világszinten az OlyFans-tartalomgyártók 1,1%-ába.

Azonban olyan dolog történt, amire nem számított: a fizetős oldalon megosztott erotikus képeit valaki kiszivárogtatta, ezáltal több oldalon is elérhetővé váltak. Ugyan az egykori ValóVilág-szereplő többször is próbálta őket felszólítani arra, hogy távolítsák el a képeket, ez azonban nem történt meg.

Ezért Molnár Anikó utolsó lépésként úgy döntött, hogy rendőrséghez fordul, ugyanis hatalmas anyagi kár érte a jogtalanul eltulajdonított képek miatt. Az interneten keringő képei értékének összeg meghaladja az 5 millió forintot is.

“Az ügyet átvette egy nyomozó, és a jelenlegi adatok szerint becsült anyagi kár ami engem ért a jogtalanul eltulajdonított képek miatt, meghaladja az 5.000.000ft-t!” – írja Instagram-oldalán, ahol a feljelentésről készült jegyzőkönyvet is megosztotta követőivel.