2022.08.13
Ipoly
Kezdőlap Címlap Liptai Claudia bizarr sztorija: felült az üknagyapja a saját temetésén

Liptai Claudia bizarr sztorija: felült az üknagyapja a saját temetésén

Bizarr családi emlékkel él együtt Liptai Claudia, ráadásul a hátborzongató történetet a minap fel is elevenítette a rádióban!

Mint azt a színész-műsorvezető elmesélte, az egész család sokkot kapott, amikor az üknagypapa a saját temetésén ült fel a koporsóban. Clau a rá jellemző humorral elevenítette fel a nem mindennapi történetet a Sláger Rádió Édes Kettes című podcastjében, amit férjével, Pataki Ádámmal együtt készítenek.

– Tudod, azt meséltem neked, hogy volt a családomban tetszhalott. Egy üknagypapa, aki fölült a ravatalon – mesélte Clau egy hír kapcsán, amely azt taglalta, hogy egy idős férfi a halálos ágyán azt kérte a gondozóitól, ha bekövetkezett a végórája, várjanak még két napot, hogy biztosra menjenek a dologgal.

Persze, azóta már jó néhány év eltelt, ám a bizarr családi szertartás egyelőre nem merült feledésbe a Liptai famíliában. Valószínűleg gyerekként Claudia is borzongva hallgatta az elbeszélést a koporsóban felülő üknagypapáról, ám ma, évtizedekkel később már könnyeden beszél az esetről, sőt, a férjével még humorizáltak is a dolgon.

– Régen vidéken napokig ültek a halottak felett, és bizony, egyszer csak… – elevenítette fel a Sláger Rádióban Liptai Claudia. – Utána, azt hiszem, tényleg meghalt, de a temetésén még élt. Valószínűleg az orvostudomány nem járt még olyan cipőben, de lehet, hogy nagyon halk volt a szívverése.

„Annát megdöbbentette, mennyi mindenre lehet gondolni a halál közelében – írta Az álomnő című könyvében a műsorvezető. – A legfurcsább, ami eszébe jutott, hogy vajon fog-e fájni, amikor becsapódnak a földbe, és hogy lesznek-e annyian a temetésén, amennyi már nem a ciki kategória. Sosem akart koporsós temetést, mert volt már egyszer tetszhalott a családban…”

Indirekt/Blikk