KezdőlapCímlapLiptai Claudia alig 4 órát alszik naponta

Liptai Claudia alig 4 órát alszik naponta

Liptai Claudia jelenleg négy óra alvással próbál meg túlélni. A színésznő-műsorvezető rengeteg darabban játszik, valamint a gyerekeivel is foglalkoznia kell, így a pihenésre nem sok ideje marad.

„Tizennyolc este játszom most zsinórban, ami, lássuk be, nem kevés. Ilyenkor ráadásul csak tizenegy után érek haza, és még fel vagyok pörögve – pláne a Hölgyválasz című darab után, amit végigtáncolok. –, így órákon át képtelen vagyok elaludni. Bunkósbottal meg csak nem vághatom magam fejbe…” – nyilatkozta Liptai Claudia a story.hu-nak.

– Reggel öt-fél hat felé már kelek, reggelit kell készítenem a gyerekeknek, ráadásul Marcit igyekszem úgy elvinni az oviba, hogy már magamat is rendbe raktam… Délután pedig, amikor esetleg jó lenne egy órácskára lepihenni, nem teszem, mert akkor megint a gyerekeké vagyok. Különben sosem látnának. De bírom, itt vagyok, egészséges vagyok, ami egyébként, legalábbis szerintem, annak köszönhető, hogy rengeteg vitamint szedek. Körülöttem nagyjából mindenki beteg vagy kidőlt, a próbákon is őrület, olykor mennyien göthösek, és ugye nem használunk maszkot, tehát csoda, hogy én még talpon vagyok. Jók a vitaminjaim, tényleg ennek tudom be. Aztán ennek az időszaknak is vége lesz egyszer, és akkor majd újra alszom… – magyarázta a színésznő-műsorvezető.