2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Legyőzte a koronavírust: Bunyós Pityu visszatért a színpadra

Legyőzte a koronavírust: Bunyós Pityu visszatért a színpadra

Még a koronavírus sem tudta kiütni Bunyós Pityut, felállt a padlóról, visszanyerte erejét és szilveszterkor újra színpadra áll!

Az év végét a pihenésnek és a regenerációnak szánta a mulatóslegenda. Volt is mit kihevernie az egykori ökölvívónak. A koronavírus-fertőzés miatt ugyanis egy hónapot feküdt kórházban. Ez idő alatt a halállal kellett szembe néznie, de nem adta fel a küzdelmet, csak a gyógyulására tudott gondolni, és szerető családjára, amely otthon várta a bajnokot.

– Több mint egy hónapja vagyok itthon, most már nagyjából visszanyertem az erőmet. A családnak ebben jelentős szerepe volt, hiszen a szeretteim itt vannak mellettem és támogatnak mindenben. Nagyon vártak haza, a párom és a fiam és persze én is alig vártam, hogy újra velük legyek. Ijesztő volt keresztül menni ezen a betegségen, máshogy is végződhetett volna – csóválta a fejét a mulatós sztár, aki az utóbbi hetekben tényleg sokat erősödött. 12 kilót adott le a betegség miatt, de ennek már több mint a felét visszaszedte.

– Jól tartanak itthon, már sokat híztam! A kedvenceim készültek a hazatérésem óta, sok tésztát és halat eszem – árulta el Pityu, aki komolyan veszi a felépülést. Tudja, hogy Istennek kell hálát adnia, hogy megmenekült, s neki az a dolga, hogy mindent megtegyen azért, hogy visszanyerje régi erejét.

– Erre az évre már csak egy fellépést vállaltam. Most arra koncentrálok, hogy teljesen meggyógyuljak. Nagy sétákat teszek a friss levegőn, próbálom visszaszerezni a régi súlyomat, amivel egész jól haladok és a tüdömet is külön edzem. Lufikat szoktam fújni, ezzel erősítem. Szerencsére a tüdöm jó, a sportnak és az éneklésnek köszönhetően rendesen megedzettem az évek során – magyarázta Pityu, aki közönségét sem szeretné cserben hagyni.

– Szilveszterkor láthatnak a színpadon, az év végét már tényleg a felépülésnek és a családomnak szenteltem. Jövőre viszont bepótolunk mindent – ígérte a mulatós énekes.

Indirekt/Blikk