2022.06.30
Pál
Kezdőlap Címlap Lebuktak: egy párt alkot Molnár Andi és Szente Vajk

Lebuktak: egy párt alkot Molnár Andi és Szente Vajk

Egy párt alkot Szente Vajk és Molnár Andrea? A Jászai Mari-díjas rendezőt a Blikk olvasója egy csinos hölgy társaságában látta a napokban félreérthetetlen helyzetben a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színháznál, s amikor közelebb ért hozzájuk, egyből fel is ismerte a táncművészt.

– A művész urat gyakran látni Kecskeméten, mivel a színház főrendezője, de most volt először, hogy Andrea társaságában tűnt fel. Meg is lepődtem, ugyanis nem olvastam híreket arról, hogy együtt lennének. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, aranyosak voltak. Kerülték a feltűnést, de egyértelmű volt, hogy közelebbi kapcsolat lehet köztük. Andrea épp a kutyáját sétáltatta, amikor a rendező odalépett hozzá, majd kis idő múlva bement a színházba – mesélte a lapnak, Tamara.

A hölgy elmondta, úgy tűnt, Andrea és Vajk között több lehet barátságnál, felszabadultnak tűntek mindketten, gyakran megérintették a másikat, csókot is váltottak. Rejtély, hogy a két művész honnan ismerheti egymást, ugyanis korábban nem dolgoztak együtt, s nem is azonos a baráti körük. Annyi bizonyos, hogy mind a ketten szinglik, Szente kapcsolata tavaly év végén ért véget Dobó Katával, Andrea pedig maga mesélt arról, hogy öt év után véget ért a házassága. A legutóbb a Dancing with the Stars zsűrijében dolgozó táncművész mindent megtett azért, hogy megmentse a kapcsolatát, ám belátta, hogy ideje elengedniük egymás kezét.

– Tiszta a lelkiismeretem, tudom, hogy mindent megpróbáltunk, hogy helyrehozzuk a dolgokat. De egyszerűen be kellett látnunk, hogy boldogtalanok vagyunk egymással. Sokat küzdöttünk, de azt láttuk, éreztük, nem ilyen egy felhőtlen kapcsolat. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást – mesélte áprilisban Andrea a Best magazinnak adott interjújában.

Tán ekkor még maga sem gondolta volna, hogy néhány héttel később váratlanul megismerkedik a rendezővel, akivel azonnal kialakul a kölcsönös érdeklődés és szimpátia, s randevúzni kezdenek.

– Mind a ketten szinglik, így nyugodt szívvel kezdtek bele az ismerkedésbe, ugyan még csak néhányszor randevúztak. Jól érzik magukat a másik társaságában, de nem kapkodnak el semmit – mesélte a Blikknek a rendező egyik ismerőse.

Szente jelenleg gőzerővel dolgozik, ugyanis ő a producere és forgatókönyvírója a Most vagy soha! című 1848-as filmnek, emellett írója és rendezője a Kőszívű – A Baradlay-legenda című előadásnak, amelyet júniusban mutatnak majd be. A rengeteg teendő mellett nem könnyű időt szakítani a randevúzásra.

– Talán még korai lenne szerelemről vagy kapcsolatról beszélni, de az biztos, hogy komoly terveik vannak a jövőre nézve. Vajk rendkívül elfoglalt, ám ha mégis lehetőség nyílik rá, találkoznak, közös programot szerveznek. Ezért is lehetett, hogy Andi elment vele Kecskemétre, ahová most a munka szólította Vajkot, aki az általa rendezett Elizabeth 50. előadására készül.

Összeillő pár, azonnal megtalálták a közös hangot – magyarázta a rendező barátja.

Indirekt/Blikk