2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Címlap Lakatos Márk és Osváth Zsolti is kiakadt, amiért elküldték a Reggeliből Járai...

Lakatos Márk és Osváth Zsolti is kiakadt, amiért elküldték a Reggeliből Járai Mátét

Bár igencsak szűkszavúan reagáltak, de Lakatos Márk és Osváth Zsolt sem hagyták szó nélkül, hogy az RTL Reggeli a továbbiakban nem kíván Járai Mátéval együtt dolgozni.

Járai Mátét 120 adás után elküldte az RTL Reggeli csapata, vagyis nem hosszabbítottak vele szerződést. A színművész elmondta, nagyon élvezte a beszélgetéseket, s még a korán keléssel sem volt gondja, mert szerette megugrani az elé kerülő akadályokat.

Mint mondta, sokat jelentett számára, hogy állandó házigazdája lehetett egy műsornak, s nem csak érzelmileg, de anyagilag is, hiszen így lehetősége volt csakis olyan színházi munkákat elvállalni, amiket valóban szeretett volna. A döntés padlóra küldte Mátét, ami a Blikknek adott nyilatkozatából is jól kivehető:

„Múlt pénteken a csatorna vezetősége jelezte, hogy szeretnének velem beszélni, és ekkor már sejtettem, miről lesz szó… A hírt hétfőn tudtam meg, lelkileg felkészültem rá, de mégis fájdalmasan érintett. Nem titok, néha elpityeredem és összeugrik a gyomrom, mert a televíziózás óriási szerelem számomra” – vallotta be letörten a Blikknek.

Az RTL Reggeli lépését Osváth Zsolt is véleményezte, aki így reagált:

Erre nem igazán tudok mit mondani. Előbb a Manyi, most te. Biztos véletlen. Ne sajnáld, jóval többre vagy hivatott – olvasható a bejegyzésében. A néhány hónapja szintén távozó Lakatos Márk is megszólalt az üggyel kapcsolatban:

Üdv a klubban. Osváth Zsolt, nem vagy jó ómen – írta a az előtte szólónak, a hivatalos TikTok-oldalán pedig bővebben is kifejtette, mit gondol:

„Tragikus hirtelenséggel kaptuk a hírt, hogy Járai Máténak is taka van a Reggeliből. Én oda is kommenteltem gyorsban, hogy hát, üdv a klubban. A viccet félretéve, most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!? Most már gyakorlatilag egyetlen egy meleg, de akár langyi sincs a csapatban… Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?” – fogalmazott Márk nem kevés iróniával.