2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap L.L. Junior kiakadt arra, hogyan próbálta utánozni őt a Sztárban sztár leszek...

L.L. Junior kiakadt arra, hogyan próbálta utánozni őt a Sztárban sztár leszek versenyzője

Az énekes őszintén reagált Szaszák Zsolt produkciójára.

Komoly feladatot kapott a Sztárban sztár műsorában Szaszák Zsolt. Az előadónak ugyanis L.L. Junior egyik legnagyobb slágerét, a Raggamoffint kellett előadnia, megjelenésével és produkciójával pedig sikerült jó pontokat begyűjtenie a zsűritől.

“Nekem te kiváló versenyző vagy.” Junior részletekben vette fel, te mindent egyben csináltál meg. Én voltam L.L. Junior itt, én kész voltam.” – mondta például Tóth Gabi, ám Pápai Joci és Majka jelezték, voltak pontatlanságok az előadásban, ezt pedig maga L.L. Junior sem látja másképp, a zenész ugyanis közösségi oldalán egy hosszabb írásban számolt be arról, hogy közel sem volt elragadtatva a látottaktól, sőt!

Az énekes elárulta, rengeteg munka, idő, szív és fájdalom van a dalaiban, ezek pedig többet érdemelnek annál, minthogy, klisés paródiaként adják elő őket.

“Egyedül Tóth Gabi bírt leutánozni engem. Senki nem bír azzal az energiával, amivel ő született. Zavarban vagyok. Nem találom, és nem is értem azt az okot, forrást, ami azt sugallja hogy a nem roma előadó húzza fel az orrát és füstifecskék stílusban, palóc akcentussal “szétcigánykodjon” egy dalt. Szánalmas karikatúra. Poros klisé. Ugyanebbe a túlzásba esett Janicsák Veca is. Basszus, én egy budapesti kozmopolita multikulti nyelv/ kultúra- faló ember vagyok. Kikérem magamnak ezeket a kliséket. Hány évig kell még bizonygassam, hogy méltó vagyok a helyemhez és valóban megdolgoztam 15 éves korom óta (25 éve !!) minden dalom- és sikeremért Kőkeményen!

Az RTL klubos szerződésem nem engedte, hogy emellett szólhassak, megjelenhessek.

Köszönöm Jocó és Majka, hogy elmondtátok hogy nem erről szól, és igen, Gabi tévedett azt illetően hogy külön vettem fel/ adom elő, mert pont tegnap és tegnap előtt ( és minden hétvégén) adtam/ adom elő ezt a dalt élő zenekarral, ugyanígy, tánccal, koreográfiával.

Minden másodpercet és szegmensét megírtam, koreografáltam. Nagy tisztelettel kérem a művészeket és a többségi társadalmat, NE 90’s KLISÉKKEL PARODIZÁLJANAK MINKET, hanem utánozzák le a munkánkat, mert igenis van benne Meló, idő, szív , és fájdalom.

Csók mindenkinek” – írta őszintén Junior.

Indirekt/Blikk