2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Kulcsár Edináék még most is küzdenek a házasságuk megmentéséért

Kulcsár Edináék még most is küzdenek a házasságuk megmentéséért

Kulcsár Edina és férje, Csuti a mai napig dolgozik a házasságuk megmentéséért.

Az egész országot sokkolta a hír, amikor a sztárpár a Nyerő Páros elején kitálalt és az ország megtudhatta, nincs minden rendben a kapcsolatukkal. Azért vállalták be a műsort is, hogy mindent megtegyenek a családjukért, megoldják a problémákat.

Csuti posztjából most kiderült, még mindig küzdenek a házasságuk megmentéséért. Edina és Csuti szerelme 2016 óta tart, két gyermekük született, Medox és Nina.

Nem adják fel, mindent megtesznek egymásért azért, hogy megmentsék kapcsolatukat, erről Csuti írt bővebben közösségi oldalán.

“Mikbe vagyok mostanság! Nem is tudom hol kezdjem…Edina oldalán már sok mindent olvashattatok, nagyjából azt is tudjátok, hogy nem vagyunk jól, de ez az oldalunkról is tökéletesen látszik. A bennem vívódó harcokról, érzésekről nem szeretnék és nem is tudok beszélni. Szeretném mindenben támogatni a feleségem, védeni és segíteni őt amiben csak lehet, hogy túl legyen ezen a nehéz időszakon, próbálunk többet befelé jelen lenni, de úgy éreztem tartozom nektek annyival, hogy valamit én is mondok az éppen aktuális helyzetről! Rengeteget tanulok belőle, felismerek és a személyiségem is pozitív irányba változik, bár soha nem akartam ennyire kemény iskolába járni. Nem tudom mennyi van még hátra a suliból, mindenesetre igyekszem jelesre vizsgázni, nem akarok megbukni, mert szeretem a tanárom.” – írta.

Kulcsár Edina ennél sokkal sejtelmesebbet posztolt, amiből igazából csak az derült ki, hogy az elmúlt év nagyon nehéz volt számára, sok sírással, de nagyon várja a reményekkel teli jövőt.

Indirekt/Blikk