2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Kulcsár Edina új párja és Alekosz vacsoraasztalnál rendezné a vitáját

Kulcsár Edina új párja és Alekosz vacsoraasztalnál rendezné a vitáját

A felek a budapesti Gundel étteremben zárhatják a vitát.

A múlt héten robbant a hír, hogy Kulcsár Edina és Szabó András Csuti útjai különváltak, a szakítást követően pedig a korábbi szépségkirálynő az ismert rapper, Varga Márk, azaz G. w. M. oldalán találta meg a boldogságot.

Az üggyel kapcsolatban több ismert személy is megszólalt, köztük például Nagy Alekosz, aki bukott családanyának és megbundázott szépségkirálynőnek nevezte Kulcsár Edinát, búcsúzóul pedig jelezte, hogy szívesen kerülne közelebbi viszonyba G. w. M. korábbi kedvesével, Nagy Melanieval.

A kemény gondolatok azonban nem maradtak szó nélkül, a rapper ugyanis Instagram-sztorijában címzett pár csípős sort a Való Világ negyedik szériájának győzteséhez, írásában pedig jelezte, hogy inkább szánalmat, mintsem haragot váltottak ki belőle a reality hős megjegyzései.

“Nem hiába tart itt az életed Alekosz, a saját magad csapdája vagy ember… Itt vagy lassan kiöregedve egy igazi Garfield formával, asszony, barátnő nélkül. Szomorú, hogy ehhez kell hozzászólnod, hogy bármilyen formában is de, felmerüljön a neved. Írj rám és meghívlak kajálni ahova csak akarod, még segítek is becsajozni neked drágám. Ui: Súlyok helyett, ha van benned fölösleges energia, akkor vezesd le a jobb kezeden, hasznosabb lesz mint lejárni fotózni magad egy terembe” – olvasható az előadó oldalán.

G. w. M. üzenetét természetesen Alekosz sem hagyta szó nélkül, a maga jól ismert, pikírt humorával szinte azonnal válaszolt vitapartnerének és jelezte: élne az ételmeghívás lehetőségével, és mivel ő maga választhatja ki a helyszínt, ezért a Gundelben szeretne magának asztalt foglaltatni.

“Nemvárt vacsorameghívás

Noha, én inkább Melanie kirántotthúsát kóstoltam volna meg, de legnagyobb meglepetésemre annak ura, GwM tett kecsegtető és jövedelmező ajánlatot.

A vacsorameghívást jobb híján elfogadom, a segítő szándékainak köszönettel helyt adok, és ha már a helyszín megválasztásának örömteli lehetőségét rámruházta, akkor helyszínül a Gundel éttermet választom. Péntek 20.00. neked is megfelel?

Köszönettel és éhesen – Nagy Alekosz” – írta.

Indirekt/Blikk