2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Kozsó kilenc gyereket szeretne a kedvesétől

Kozsó kilenc gyereket szeretne a kedvesétől

Hatalmas a szerelem Kozsó és Ágica között. A kapcsolatuk kezdete 16 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor a lány még csak 20 esztendős volt. Ekkor még nem jött össze a dolog, hiszen Ágica a karrierjére akart koncentrálni, ami a tengeren túlra vitte. Három éve azonban hazatelepült, majd újra egymásra találtak a producerrel.

Kozsó Ágica hazatelepülése után kis idővel randira is hívta a lányt, a találkozók pedig olyan jól sikerültek, hogy csakhamar ismét fellángolt a szerelem.

Mindennap hálát adok Ágicáért. Teljes lila ködben vagyok. Imádom őt. Ez egy nagyon nagy dolog, ami köztünk van. Kilenc gyerek is kevés lenne tőle. Szeretném, ha lenne közöttük faszobrász, festő, sportoló… – mondta a Story Magazinnak Kozsó elcsukló hangon, majd hozzátette: pont az ilyen esetek miatt hord mindig napszemüveget, mert képes bármilyen meghatódástól elsírni magát.

Bár kitűnően megvannak egymás mellett, ahogy mondják, ők „tűz és víz”. A habitusuk és a szokásaik is teljesen mások, a dolog valahogy mégis működik.

Mindent meg tudunk beszélni. Ha probléma adódik, ő rögtön várja a megoldást, én pedig dolgozok a megoldáson. Veszekedés sosincs köztünk. Előfordul néha, hogy nem egyformán gondolkodunk, mivel ő művész, én pedig realista vagyok – mondta Ágica, aki hozzátette: ebben a különös, de működő kapcsolatban nem akarnak senkinek sem megfelelni. Azt is elárulta, hogy a sorsra bízták, mikor jöhet majd a kisbaba.