2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Kórházban tölti a karácsonyt Rúzsa Magdi

Kórházban tölti a karácsonyt Rúzsa Magdi

Még jó pár hónapig élvezik édesanyjuk testének védelmét, de már megkezdődött Rúzsa Magdi hármasikreinek zenei képzése. A két kisfiúval és egy kislánnyal várandós énekesnő nevetve árulta el a Vasárnapi Blikknek, mi szerepel a babák dallistáján.

– Szoktam nekik énekelni, illetve rengeteget beszélgetek velük, mert ők már jól hallanak. Sok zenét hallgatunk, nagyon szeretjük például Elvist. Emellett meg akarom nekik mutatni az igazi nagy örökzöldeket Sinatrától, Nate King Cole-tól, de szól otthon Norah Jones és Ray Charles, de komolyzenét is teszek be rendszeresen – sorolta Rúzsa Magdi, aki a három baba ellenére tele van energiával.

– Mindenki jól van, nagyon szépen fejlődnek a kis babókák, nagyon jól kezelem egyelőre a várandósságomat. Energikusnak érzem magam, és remélem, ez így is marad. Világéletemben volt bennem kraft, de most különösen jó, hogy ez a típus vagyok, mert ritkán érzem, hogy meg-meg kell állnom, vagy hogy jobban oda kell figyelnem – jelentette ki az énekesnő, aki természetesen amikor csak teheti, hátradől és felteszi a lábát. Eltunyulni azonban nem akar, de a babák érdekében mozgással tartja egészségesen magát.

– Sokkal többet pihenek és nagy sétákat teszek. Figyelmeztetett is az orvos arra, hogy három babánál semmilyen megerőltetőt nem szabad csinálnom, és én kínosan ügyelek arra, hogy mindent betartsak – ígérte a sztár, aki már most tudja, hiába figyel oda az első pillanattól mindenre, a terhessége utolsó időszakát kórházban kell töltenie.

– Sajnos, az egészen biztos, hogy a karácsonyt már nem itthon töltöm, de azt gondolom, karácsonyt az ember mindenhova varázsolhat, hiszen ez arról szól, kik vannak melletted és hogy mi van a lelkedben. 

Indirekt/Blikk