2022.08.17
Jácint
Kezdőlap Címlap Kórházba kell mennie a Sztárban Sztár leszek énekesnőjének - súlyosan anorexiás

Kórházba kell mennie a Sztárban Sztár leszek énekesnőjének – súlyosan anorexiás

A Sztárban sztár leszek! tehetséges énekesnője, Krizsán Lili rettenetes betegségben szenved: már csak salátát tud enni, abból is keveset. A 21 éves lány, aki mindössze 44 kiló, így már életveszélyben van.

A Sztárban sztár leszek! versenyzője, Krizsán Lili nagyon komoly betegséggel küzd: immár mindössze 44 kilót nyom, szervezete pedig bármikor feladhatja a harcot az életben maradásért.

– Anorexiával küzdök, ami rendkívül súlyos szorongást okoz számomra. Évek óta tart ez az állapot, de egyre nehezebben viselem. A Sztárban sztár leszek! hatalmas erőt adott nekem, ahogy a mesterem, Köllő Babett is, akinek az unszolására megvizsgáltattam magam és felmérték az állapotomat – kezdte az énekesnő a Borsnak.

A fiatal énekesnő a diagnózis után szörnyű híreket kapott az orvosától. Szó szerint azt mondta, ha így folytatja, életveszélyes állapotba kerül.

„Nem hatott rám ijesztően, de eldöntöttem, hogy befekszem a kórházba és kezeltetni fogom magam, mert a karrieremet nem akarom kockára tenni” – jelentette ki Lili.

– A laboreredményem szörnyű lett, a káliumszintem annyira alacsony, hogy sürgősen kezelésre lesz szükségem. Nyilván erőtlenebb vagyok és szédülékeny. Össze kell szednem magam, nem állhatok színpadra úgy, hogy bármikor leszédülhetek róla. Elő akarom adni a dalaimat, énekesnő akarok lenni, ez ad erőt nekem! Két hétre biztos, hogy befekszem a kórházba, ahol táplálnak majd, vitaminos és gyógyszeres kezelést kapok – árulta el a 21 éves lány.

– Öt évvel ezelőtt sokat csúfoltak, ami nagyon megviselt engem. Először bulimiás lettem, ma pedig már nehezemre esik az evés. Egyáltalán nem vagyok éhes. Ha megkérdezi, mi a kedvenc ételem, őszintén megmondom, már nem is tudom, nem emlékszem rá. Régóta csak salátát eszem, azt is keveset, de amikor a tükörbe nézek, még mindig a combos énemet látom – mondta a testképzavarral küzdő énekesnő.

– A december 8-i héten kell befeküdnöm a kórházba, remélem, minden jól alakul majd. Ha igen, karácsonyra hazaengednek. Évek óta nem ünnepeltem együtt a családommal, mivel nem tudtam enni, így a társaságban is folyton szorongtam emiatt. A célom az, hogy karácsonykor már egy kis adag töltött káposztát meg tudjak enni, és végre ellazulva tudjam élvezni az életemet – fejezte be Lili.