2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Koós Réka nem hajlandó édesapja slágereit énekelni

Koós Réka nem hajlandó édesapja slágereit énekelni

A kislány a zongoránál, a Mondjátok meg Máriának, szeretem, a Kapitány vagy a Nem vagyok teljesen őrült – ez csak néhány hatalmas sláger Koós János repertoárjából.

Ezeket a dalokat a legendás énekes halála óta is sok, táncdalokkal is fellépő művész adja elő a koncertjein, a lányától azonban biztosan nem halljuk majd ezeket az örökzöldeket. Koós Réka musicalszínésznő ugyanis kijelentette, ő nem hajlandó énekelni édesapja slágereit.

– Nem éneklem. Ez egy nagyon rossz irány lenne. Apukám halála után jött egy ilyen hullám, hogy elkezdték kéregetni, hogy én énekeljem a papa dalait. Nem is értem, hogy ezt hogy gondolják az emberek – jelentette ki Koós Réka Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában, majd meg is magyarázta, miért.

– Egyrészt ezek férfidalok, mindegyikben nőkről énekel, hogy énekelnék én arról, hogy mondjátok meg Máriának szeretem. Nem tartom ezt sem ízlésesnek, sem okosnak. Ha én csinálnék Koós János emlékkoncertet, annak biztos az lenne a vége, hogy na már most pénzt csinál az apjából. Nem is tudom megtenni lelkileg – mondta szinte felháborodva Koós Réka buta gondolatnak nevezve még a felvetést is. A dolog csak azért fura, mert a beszélgetés elején ő maga is elismeri, egyre jobban hasonlít az apjára, korábban csak habitusban, érdeklődési körben, most már kinézetre is egyre jobban.