KezdőlapCímlapKomoly döntést hozott Freddie

Komoly döntést hozott Freddie

Őszinte vallomást tett a rajongóinak Fehérvári Gábor Alfréd. Az énekes a lelkében dúló kételyekről számolt be, de egy jó hírrel is készült: újra a zenélésre koncentrál majd.

– Visszatérek egy útra, egy olyan útra, amelyen jártam már, de aztán, az egyensúlyomat vesztve, leléptem róla… Nem tartom hibának, mert rengeteg mindent tanultam addig is, zenéről, emberekről, éneklésről, jóról, rosszról – fogalmazott Freddie.

– Nagyon sok előadó van aki bizony már szerelemből szerzi saját dalait is, ez a szerencsés… Én azonban azok közé tartozom, aki több saját dalt követően várta, hogy majd történik valami, de nem történt. Nem történt, mert nem azzal foglalkoztam amivel kellett volna, nem azt éreztem amit kellett volna. Azon gondolkodtam: vajon tetszeni fog-e az embereknek, vajon a rádió játszani fogja? Vajon felkerül valamilyen listára majd? Lehet, hogy e dalnak köszönhetően majd jobb lesz, több lesz, szebb lesz? Ezek az érzelmek azonban nagyon alacsony rezgéssel bírnak, a kétely, az önbizalomhiány, a félelem nem segítenek abban, hogy az ember szerelmes legyen. Holnaptól újra sétálok egy úton – tette hozzá.

Indirekt/Blikk