2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Címlap Komoly betegség miatt kezdett el hízni Molnár Anikó

Komoly betegség miatt kezdett el hízni Molnár Anikó

Anikó fel is szedett pár kilót, mint mondja, a mellékvese-alulműködése a stressz miatt alakult ki.

Először azt hitte, poszt-Co­vid-­tünetekkel birkózik Molnár Anikó, de kiderült, a mellékveséjével van a gond. Egyik vendégének panaszko­dott állapotáról a sminktetoválóként dolgozó egykori ­VV-hős, így derült ki, milyen betegséggel küzd.

– Bármennyit alszom, fáradtan indul a napom, állandóan éhes va­gyok, és a hangulatingadozások sem kerülnek el. Ezeket soroltam, amikor a vendégem, aki gyógyászattal foglalkozik, rögtön rávágta, hogy mellékvese-alulműködés. A kiváltó ok a stressz – árulta el a Vasárnapi Blikknek az egykori Nagy Ő.

Egyik mellékhatása a mellékvese-fáradtságnak, hogy meghízott, ami azért is szomorítja el, mert korábban sikerült jelentős súlyfeleslegtől megszabadulnia.

– Fel is jött rám öt kiló, főleg a hasamra – sóhajtott. Anikó szeretné, ha minél előbb visszatérne belé az energia és a jókedv, mert nincs kibékülve ezzel az állapottal.

– Másfél éve tartó folyamatos stressz ér, a félelem, hogy mi lesz a jövőben, az nap mint nap ott lebeg az ember szeme előtt. Mindenki számára bizonytalan volt ez az időszak, tartottam attól, hogy bezár a szalon, hogy elfogy a pénzem, aminek nem sok híja volt – vallotta be Anikó, aki hiába dolgozott keményen a koronavírus-járvány előtt és halmozott fel némi tartalékot, éppen hogy ki tudta húzni a pandémiás időszakot.

– Ott a rezsi, ott a nyugdíjas édesanyám, akiről gondoskodnom kell, az állataim, az öt kutya és a macskák, akiknek nem mondhatom, hogy „bocs, nem tudok enni adni”. Szűkös hónapok voltak ezek – magyarázta Anikó.