2021.10.24
Salamon
Kezdőlap Címlap Kollégájába lett szerelmes a Keresztanyu sztárja

Kollégájába lett szerelmes a Keresztanyu sztárja

Mezei Léda hosszú évekig volt egyedül, idén nyáron azonban a 34 éves színésznő szerelmes lett. Választottja ráadásul egyik kollégája.

Bár a Keresztanyu színésznője nem kereste görcsösen a szerelmet, és egyedülállóként is nagyszerűen érezte magát a bőrében, egy idő után azt vette észre, hogy közte és egyik kollégája között több van, mint barátság. A Story magazin szerint Mezei Léda és párja már régóta ismerik egymást, ugyanis korábban egy helyen dolgoztak.

– Sokáig egyikünkben sem fogalmazódott meg, hogy többet éreznénk a másik iránt – kezdi a hetilapnak Mezei.

– Nem tudnám megmondani, mikor következett be a fordulópont, amikor úgy gondoltuk, már többet érzünk a másik iránt. Valahogy most jött el ennek a kapcsolatnak az ideje. A párom is hasonló élethelyzetben volt, így elkezdett alakulni kettőnk között valami izgalmas. Ehhez persze elengedhetetlen volt, hogy jól érezzük magunkat egymással, és természetesen kellett az is, hogy működjön kettőnk között a kémia. Nekem még önmagában ez sem lett volna elég: szükségem volt rá, hogy lássam, egyfelé tartunk. Most még itt kering körülöttünk a rózsaszín köd, és mindenki tudja, ez idővel felszáll. Ha később kiderül, nem egy úton halad két ember, akkor ott bajok vannak – mondta színésznő, aki úgy érzi, boldogabba és kiegyensúlyozottabb, mióta szerelmes.