2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Kollányi Zsuzsi: "Rengeteg munkát fektettem Majkáék sikerességébe"

Kollányi Zsuzsi: “Rengeteg munkát fektettem Majkáék sikerességébe”

Kollányi Zsuzsi eseménydús időszakot él át. Rengeteg koncertet ad, és idén nyáron már háromgyermekes édesanyaként élheti a napjait.

Az énekesnő a Metropolnak elmondta, nem alszik túl sokat mostanában, hiszen az ikrek mellett a kisebbik fia, Bogdán igazi kis örökmozgó. „Viszont a férjemmel igyekszünk úgy alakítani a nyarat, hogy a vidéki koncertek idején egy-egy napot az adott városban töltsünk. A fiúk szeretik a vizet, ezért ilyenkor általában medencés szállásokat választunk, és az ilyen alkalmak mindig feltöltenek” – mondta.

Zsuzsinak korábban sok önértékelési problémával kellett megküzdenie, ám a lapnak elárulta, amióta anya lett, minden helyrebillent benne, mert az anyaság miatt igazán nőnek érzi magát.

Majkáékkal való „szakításukról” és az új énekesnőről is mesélt:

„Nagyon szeretem Nikát, akár vele is nagyon szívesen dolgoztam volna közösen a fiúkkal. De az élet most nem ezt hozta, és hiszek abban, hogy mindennek megvan az oka. Nagyon sok munkát, energiát fektettem én is a zenekar sikerességébe, és bízom benne, hogy a lehető legjobban haladnak tovább a dolgok. Nekem szerencsére rengeteg munkám van jelenleg is, és mivel csak a zene éltet (a családomon kívül), így többet aligha kívánhatnék” – fogalmazott.