2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Kóbor János lánya: "Kimondhatatlanul hiányzik a Papa"

Kóbor János lánya: “Kimondhatatlanul hiányzik a Papa”

Több mint két hónapja hunyt el Kóbor János, gyászoló családja pedig azóta elzárkózott a nyilvánosság elől. A legendás zenész lánya, Léna a tragédia óta most először szólalt meg. Elmondta, édesapja elvesztése nagyon megviselte őt és a családját, nem telik el úgy perc, hogy ne gondolna a legendás énekesre.

Kóbor Jánost hosszas küzdelem után tavaly december elején legyőzte a koronavírus. A 78 éves énekes halála az egész országot megrázta, 15 éves lánya hónapokkal a tragédia után, most érezte úgy, eljött az idő, hogy megtörje a gyász csendjét.

Kóbor Léna az édesapja elvesztése óta nagyon nehéz napokat él meg, amely időszakot a felvételivel, különórákkal és a nyelvvizsgára készüléssel próbálja átvészelni. Az édesanyjával mindent megtesznek azért, hogy az énekes büszke legyen rájuk, bárhol is van.

– Sokat beszélgetünk róla, szinte mindig eszünkbe jut, mit mondana, mit csinálna adott helyzetben. Ezért úgy érzem, mintha most is velem lenne, így könnyebb elviselni a hiányát. Mi egy nagyon összetartó család vagyunk. Ez most is így van, de kimondhatatlanul hiányzik a Papa – mesélte a Kiskegyednek adott interjúban a gyönyörű Léna.

Az apja mellett az édesanyja is a példaképe, akire a testvéreivel mindenben számíthatnak, amire most különösen szükségük van.

„Csodálom, mert fantasztikus és erős nő. Testvéreimmel együtt mindig mindenben számíthatunk rá. Nagyon közeli a kapcsolatunk, szinte barátnők vagyunk, nincsenek titkaink egymás előtt. Néha picit szigorú, de tudom, hogy ő az, aki a legjobbat akarja nekem”.