2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Klipforgatáson törte össze a kocsiját Varga Viktor

Klipforgatáson törte össze a kocsiját Varga Viktor

Összetörte az autóját Varga Viktor. Az énekes-zenész éppen a Boldog karácsonyt mindenkinek! című klipjének a forgatására sietett, ám tett egy kitérőt a szereplőkért Budapesten, amikor megtörtént a baj.

– Három napja ébren voltam a klipforgatás napján, annyit mindent kellett csinálnom, hogy egyszerűen nem fért bele, hogy aludjak. Nem szoktam bemenni a városba autóval, de ezúttal muszáj volt, mert én mentem a klipben szereplő angyalokért. Siettem, és ahogy előztem, megállt egy teherautó előttem, és azt hittem, még beférek, de már nem – mesélte a Blikknek az énekes, aki csúnyán összetörte a kocsiját.

Úgy néz ki az autó, mintha egy T-Rexszel harcoltam volna, felnyílt az oldala. Egyébként tetszik így a kocsi, még illik is hozzá, de persze nem maradhat így. A másik kocsin szerencsére csak egy-két karc keletkezett, nyilván én voltam a hibás, mondtam a sofőrnek, hogy kifizetem, megadtam neki a számom, de azóta nem keresett – árulta el Viktor, és hozzátette: megérte a baleset is, hiszen tökéletesek voltak a szereplők az angyalok karakterére a klipben, mely december 7-én jelenik meg.

– Pár hónappal ezelőtt találkoztam Christian Schneider zenei producerrel, aki több világhírű sláger szerzője. Most 71 éves, de nagyon képben van és fiatalos. Viszont tudja, hogy már ideje hátralépnie, és megtalált engem. Olyannak lát, mint amilyen ő volt fiatalon, azt mondta, kivisz Franciaországba a Midem fesztiválra, és garantáltan világhírnév elé nézek. Annyira már nem izgat ez a dolog, persze örülök, ha minél szélesebb közönség hallgat, de én mindenhol boldog vagyok. Csinálom a dolgom, és ez a lényeg – árulta el a polihisztor.